Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De zon breekt door in het prachtige Lech Zürs

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wat heeft het heerlijk gesneeuwd in Oostenrijk de afgelopen dagen. De plaatjes die wij ontvangen zijn dan ook om van te smullen. Op dit moment zijn twee personen van ons team aanwezig in het bekende Lech. Het skigebied waar onze koninklijke familie jaarlijks hun vakantie doorbrengt en wat bij veel mensen bekend staat als een veelzijdig skigebied en ideaal voor kinderen. 

In de ochtend stonden de skigebieden in Oostenrijk nog in het teken van sneeuwval en bewolking. Toch zie je dat de zon steeds meer kracht krijgt en de bewolking verslaat. Zo ook in Lech Zürs waar het op dit moment prachtig is en waar onze bloggers aan het genieten zijn van de vers gevallen sneeuw.

Het skigebied Lech Zürs

Sinds dit jaar is Lech Zürs onderdeel van het grootste skigebied van Oostenrijk. Het dorp is gelegen aan de pistes van Ski Arlberg en biedt daardoor een enorme variatie aan pistes. Bij veel mensen is Lech het skidorp waar vooral luxe domineert. Het skidorp grenst aan het populaire St. Anton am Arlberg.

Hoe het weer de komende dagen is in het skigebied?

Foto’s vanuit het skigebied

Hoe het er op dit moment uitziet? Hieronder hebben we een aantal foto’s waarin je goed kunt zien hoe prachtig het er op dit moment is. Strak blauwe lucht en een dik pak sneeuw op de bomen. Genieten en de komende dagen lijkt niet anders te worden, want de weersvoorspellingen zijn enorm positief.

De komende dagen zijn onze bloggers bezig met het maken van een leuke video. Deze wordt deze week nog gepubliceerd en delen wij uiteraard via ons Facebook account.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in