Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Bergans Freeride Opening 2014 in Les Deux Alpes

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De 21ste editie van de Bergans Freeride Opening 2014 zal van 28 november tot 3 december weer georganiseerd gaan worden in Les Deux Alpes. De organisatie bestaat uit ervaren skiers en snowboarders en zullen je laten ervaren dat freeride skien voor iedereen met beetje ervaring mogelijk is. Door de enorme sneeuwval vorig jaar hebben zij er dit jaar voor gekozen om de focus voornamelijk te leggen freeride cursussen en tours.

Veel onderdelen konden vorig jaar niet uitgevoerd worden, omdat er tijdens evenement te veel sneeuw was gevallen. Om die reden kiezen zij er dit jaar voor om er een echte freeride opening van te maken. Lessen, sessies en clincis zullen bij de opening georganiseerd worden waar de deelnemers gratis aan kunnen mee doen. Naast het skiën zullen de volgende aspecten uitgelicht worden:

  1. Respect the Mountains
  2. Lawine preventie en kennis sessies

Na de clinics zal er uiteraard ruimte zijn voor een drankje en een feestje. Les Deux Alpes is een zeer geschikt off-piste gebied en biedt voor elke skier mogelijkheden. Met zijn gletsjer is skien gedurende het hele seizoen mogelijk en kun je rekenen op sneeuwzekere hellingen. Negen maanden per jaar kan er geskied worden, waardoor je zelfs in de zomer de latten kunt onderbinden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in