De beste 20 après-ski hits: Nederlandstalig, Duitstalig en Engelstalig

Ben je op zoek naar dé après-ski hits? Dan zit je hier goed. We hebben namelijk de beste après-ski hits voor je op een rijtje gezet. Dat is een mix van Nederlandse, Duitse en Engelse knallers die je deze winter gegarandeerd hoort in de après-ski. Wat is jouw favoriet?

20 beste après-ski hits

Voor de beste hits van dit seizoen hebben we geput uit Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige nummers. De één is een grote hit in de après-ski, de ander is niet alleen een grote hit in de après-ski en heel ver daarbuiten. De lijst start met 10 Nederlandse toppers en gaat daarna door met nog eens 10 internationale knallers. Geniet ervan!

1. Partyfriex – Ik moet zuipen

Doen we even één biertje in de après-ski? Onmogelijk! Na de ene komt de andere en daarna weer een andere. En waar leidt dat toe? Zuipen natuurlijk!

2. Andre Hazes jr. – Later komt de spijt

In de après-ski wil je nog wel eens teveel drinken, iemand versieren die helemaal niet zo knap is of een ander foutje begaan. Dat hoort erbij en moet kunnen. Pas de dag erna komt de spijt.

3. Alex – Ik schreeuw het van de daken

Alex is een van de beste après-ski zangers als je het ons vraagt. In elke kroeg krijgt hij het telkens weer voor elkaar dat iedereen staat te springen. Deze winter ook met dit nummer!

4. Lawineboys – Alle remmen los

Half laf naar de après-ski en na twee biertjes aftaaien? Dat kan echt niet! Zeker niet als de Lawineboys er zijn. Dan gaan alle remmen los!

5. John de Bever – Laat het licht maar uit

John de Bever doet het het liefst in het donker. Uh… après-skiën uiteraard…

6. Django Wagner – Mijn lieve schat

Vind jij dit jaar jouw liefde in de après-ski? Je zal niet de eerste zijn, dat is zeker!

7. Peter Beense – Alles draait om geld

In de après-ski hoort natuurlijk ook een lekkere Amsterdamse schlager thuis. En dit jaar is het aan niemand minder dan Peter Beense om dat nummer ten gehore te brengen!

8. Stef Ekkel – De dochter van de kastelein

Hoe ziet die dochter van de Oostenrijkse kroegbaas eruit? Iets voor jou misschien? Misschien valt ze wel voor je als je een van de après-ski hits zingt. Misschien ook niet trouwens.

9. Rob Ronalds – Ik hoef niet in het geld te zwemmen

Er waren tijden dat het super goed ging met Rob Ronalds. Of dat nu nog zo is? Het zou zomaar kunnen, maar het gaat hem helemaal niet om het geld. Althans, hij hoeft er niet in te zwemmen.

10. Tim Schalkx – Handen in de lucht

Hee Tim, gooi jij zelf ook die handen in de lucht dit winterseizoen?!

11.  Die Draufgänger – CORDULA GRÜN

Het hoef niet altijd om de tekst te gaan in de après-ski. En daar zijn Die Draufgängers waarschijnlijk blij mee. Gelukkig doet de beat het wel en is ook die beter dan de clip.

12. Reiss die Hütte ab! – Mickie Krause

Mickie Krause had je vast en zeker wel verwacht in deze lijst. Elk jaar weer knalt hij door de speakers in de après-ski. Wat ons betreft terecht, ook met dit nummer.

13. Mama Laudaaa – Almklausi

Mocht je een goede tekst zoeken in je favoriete après-ski hits, zoek dan nog even verder. Wil je een aanstekelijk nummer? Dan ben je op de juiste plek bij Almklausi.

14. Blah Blah Blah – Armin van Buuren

Deze hit van Armin van Buuren is niet gemaakt voor de après-ski, maar wedden dat je ‘m regelmatig terug hoort komen? Hoe kan het ook anders met deze knaller?

15. Der Beat zum Springen! – Mia Julia

Je hebt toch nog wel een beetje energie over na een dagje op de piste? Mooi! Want dit is dé beat om te springen. Hop, gaan met die banaan!

16. In My Mind – Dynoro & Gigi D’Agostino

Of je nu in de club staat of in de après-ski, dit nummer hoor je gegarandeerd! Al bij de eerste zinnen van het nummer ben je verkocht en zing je mee!

17. I love Malle – Peter Wackel

Eigenlijk een zomernummer, maar ook een duidelijke après-ski knaller. Hij hoort in ieder geval zeker thuis bij de beste après-ski hits als je het ons vraagt.

18. Helikopter 117 – Tobee

Je moet de après-ski niet zo moeilijk maken. Zwaai met je handen in de lucht, zing luidkeels mee en drink de nodige meters bier! Meer hoef je niet te doen!

19. Bella Ciao – DJ Ötzi

Wie La Casa de Papel heeft gezien wist het meteen: dit nummer ga ik nog veel vaker terughoren. En niet alleen in de standaard hitlijsten komt het nummer terug, ook in de après-ski. Het zou zelfs een vaste afsluiter van de après-ski avond kunnen worden.

20. Beate die Harte – Lorenz Büffel feat. DJ Eisbär

En dan de laatste voor dit jaar, Beate die Harte. Die past er zeker bij! Kun je al zeggen wat jouw favoriet is?

Beste après-ski hits aller tijden playlist

Zijn deze 20 nummers niet genoeg voor je om je voor te bereiden op de wintersport? Neem dan een kijkje in een onze ‘Beste Après-Ski Hits Aller Tijden‘ playlist op Spotify. Hier hebben we meer dan 250 après-ski knallers voor je gereed staan, wat gelijk staat aan meer dan 14 uur muziek. Zo kun je in ieder geval je hele heenweg naar je wintersportbestemming besteden met oefenen voor in de kroeg!

SPOTIFY PLAYLIST BESTE HITS ALLER TIJDEN

après-ski hits 2019

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in