Nieuwsalert per mail ontvangen

Als je vrouw niet mee wilt huur je een ski bunny

Het is snel geld verdienen voor mooie vrouwen en voor rijke mannen betekent het dat ze niet alleen op skivakantie hoeven. Via het internet is het al een aantal jaar mogelijk om ‘skibunnies’ te bestellen: aantrekkelijke vrouwen om samen mee op wintersport te gaan. Vooral in de duurdere skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland is het een booming business. 

Wil je Elena, Eva, Dominika of Yasmin mee? De meeste vrouwen hebben de Tsjechische nationaliteit, maar spreken vloeiend Engels. Je kunt kiezen op uiterlijk, maar ook interesses en skiniveau heb je voor het uitkiezen.

Lekker knuffelen

De meiden hebben verschillende klanten, van jong tot oud. “De ene is jong, goed uitziend en wil seks, de ander is oud en wil enkel knuffelen”, aldus de 33-jarige Iveta. Voor € 3.350,- per week is de blonde schone de hele week bij je en doet ze alles voor je. Daarbovenop komen uiteraard nog de hotel-, reis- en overige kosten. “Het merendeel van mijn klanten is getrouwd. En als ik vraag waarom ze niet met hun vrouw op vakantie gaan, dan is het antwoord dat ze lekker even stoom af willen blazen. De klanten komen voornamelijk uit Engeland en zijn bijna altijd bankiers en politici. Het is niet ongebruikelijk dat ze een valse naam opgeven, maar dat vind ik niet erg. Het is mijn baan om nieuwsgierig te zijn.”Schermafbeelding 2015-01-03 om 09.02.06

Iets voor jou?

Ook groepsreizen zijn voor de skibunnies geen enkel probleem. De meiden staan erom bekend het feestje op gang te brengen. Geïnteresseerd? Kijk dan eens op Skibunnies.com. Laat je ons even weten hoe de vakantie was?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in