Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WEBCAMBEELDEN: na sneeuw komt zonneschijn!

Je kan het bijna niet gemist hebben, maar de afgelopen dagen is er ontzettend veel sneeuw gevallen in de Alpen. Dit zorgde in verschillende delen van Oostenrijk zelfs voor veel overlast. Modder- en sneeuwlawines, wegafsluitingen en wintersporters die ingesneeuwd waren. Naast het minder leuke nieuws hebben we ook goed nieuws, want de meeste skigebieden liggen er weer mooi bij. Check de webcambeelden snel!

Nog meer op komst?

De afgelopen week was het een waar sneeuwfestijn in de Alpen. Hierbij is er in sommige gebieden in Oostenrijk zelfs een neerslagrecord verbroken. En dat terwijl het nog maar half november is. Of er nog meer op komst is? Ja, zeker! De aankomende dagen wordt er nog meer sneeuw en regen verwacht in de Alpen. Dit keer worden de wintersportbestemmingen in Frankrijk en Zwitserland waarschijnlijk verrast met een dik pak sneeuw. Lees hier meer over de weersverwachtingen van aankomende dagen.

Webcambeelden

De sneeuwval van de afgelopen dagen zorgt uiteraard voor lekkere beelden uit de Alpen. Zo sneeuwde het deze ochtend nog in verschillende gebieden, maar liet de zon zich ook af en toe zien. De beelden van vandaag hebben we in ieder geval weer voor je op een rijtje gezet, zodat je alvast even weg kunt dromen naar jouw volgende wintersportvakantie! Wij kunnen in ieder geval niet wachten, jij wel?

Brixen
Hochsölden
Sölden
Livigno
Mayrhofen
Val Gardena
Samnaun
Hochkrimml
Wildkogel

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in