Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Dutchweek

Event uitgelicht: Dutchweek Saalbach

Wintersportredacteur

Komende winter is het tijd voor de 6e editie van Dutchweek Saalbach. Van 18 t/m 22 maart 2020 zal het populaire Saalbach weer volstromen met Nederlanders en gaat de feestelijke après-ski naar een nog hoger niveau. Niet alleen in het dal kan er gefeest worden, ook op de berg is er een hoop te beleven. In dit artikel lees je er alles over.

Wat kun je verwachten?

Na 5 succesvolle edities in Saalbach, gaat ook deze winter het dak er weer af tijdens Dutchweek Saalbach 2020. Evenementenbureau Dutchweek.nl zal ook dit jaar weer een onvergetelijke week vol met sneeuw- en après-ski pret organiseren. Er zullen zowel op de berg als in het dal 7 locaties vol met entertainment en gezellige muziek te vinden zijn.

Après-ski en clubavonden

Na het skiën zullen jouw favoriete Nederlandse DJ’s de stijlvolle après-ski feesten en clubavonden tot in de vroege uurtjes voorzien van de lekkerste muziek. Ook worden er dit jaar enkele live acts aan het programma toegevoegd. Ben je naast al dat feesten en wintersporten wel in voor een beetje actie? Dan heeft Dutchweek een prachtig Hollands getint evenement voor jou! Net als voorgaande jaren wordt er op vrijdag weer een spannende ‘Snowbike race’ georganiseerd. Daag je vrienden uit en wie weet word jij gekroond tot snelste ‘sneeuwfietsende Hollander’. Heb je nou geen idee wat snowbiken is? Dat lees je hier.

 

Het programma

Voor het definitieve programma en de bekendmaking van de DJ’s moeten we nog even geduld hebben. Zodra dat bekend is, laten we het je weten.

TIP: all inclusive op wintersport met Club Med

Ben je al overtuigd?

Wil je dit evenement nou niet missen? Bestel dan voor slechts € 36,- jouw bandje via deze link, en geniet van onbeperkt toegang tot alle evenementen en gratis deelname aan de Snowbike race. Wil je de reis compleet boeken? Ook dat kan!

Boek je reis naar Dutchweek Saalbach

Wintersport in Saalbach

Het Oostenrijkse dorp Saalbach is al jaren een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Dat is ook niet zo gek. Het dorp beschikt over een autovrij centrum met afwisselend grote hotels, kleine pensions, restaurants, sportwinkels en uitgebreide après-ski mogelijkheden Al vroeg in de middag komt in dit bruisende wintersportdorp de après-ski op gang en dat gaat door tot diep in de nacht.

Saalbach is onderdeel van het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, dat zich komende winter uitbreid van 270 naar 408 km aan pistes. Dankzij een nieuwe liftverbinding wordt het skigebied komend seizoen verbonden met Zell am See – Kaprun. En dat allemaal met dezelfde skipas! Er is in dit gebied dan ook voor ieder type wintersporter genoeg uitdaging te vinden. Van mooie blauwe pistes voor beginners tot de uitdagende off-piste mogelijkheden. Maar is dit gebied in maart nog wel zo sneeuwzeker? Jazeker, daar hoef je je geen zorgen over te maken!

Lees ook: Nieuw in het Salzburgerland tijdens skiseizoen 2019/2020

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in