Pixabay

Jassendieven actief in Fügen: getuigen gezocht

In Fügen zijn een aantal jassendieven actief. In totaal zijn in de maand maart 4 jassen gestolen uit de garderobe van een pension. De politie is het helemaal zat en zoekt getuigen.

Politie op zoek naar getuigen

De politie van Fügen zit met de handen in het haar. In maart zijn tot nu toe al 4 jassen gestolen uit een garderobe. Of de dieven met elkaar in verband staan, is tot op heden niet bekend. Daarom roept de politie iedereen op die mogelijk iets gezien heeft.

[dfp_native_ad]

 

Jassendieven gezocht

In de periode tussen 10 en 17 maart zijn maar liefst vier jassen gestolen uit de gardarobe van een pension in Fügen. Op 10 maart stal een vrouw een zwart-grijze ski-jas met luipaardprint van het merk WearColour. Een week later stal een man een zwarte ski-jas en een dag daarna hebben een man en een vrouw twee jassen meegenomen. Het gaat om een roestbruine dames ski-jas van het merk Armada en een zwarte heren ski-jas van het merk Quicksilver. Beide jassen hadden een Tirol-Skicard in de zak zitten.

Heb jij iets gezien? Neem dan contact op met de politie!

Veel diefstal dit skiseizoen

De jassendieven in Fügen zijn niet de enige dit skiseizoen. Op Skiinformatie.nl heb je de laatste tijd vaker kunnen lezen over diefstal in de skigebieden. Bijvoorbeeld de twee auto’s die werden gestolen uit een parkeergarage in het Zillertal of de jassendief in St. Anton am Arlberg. Ook zijn er al flink wat ski-dieven gemeld. Denk aan de Nederlander die werd opgepakt met gestolen ski’s in Sölden of de dief die werd opgepakt na het stelen van 40 paar ski’s. Benieuwd naar een bijzondere diefstal? Lees het artikel hieronder.

Receptioniste stal creditcard van gast en ging shoppen

Deel dit artikel:
Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in

Waar ben je naar op zoek?