Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe après-ski knaller: Tim Schalkx – Boven op de berg

Wintersportredacteur

Het wintersportseizoen is geopend en daarmee uiteraard ook het après-ski seizoen. In meerdere skigebieden wordt dit weekend de tap van de après-ski tenten voor het eerst gebruikt deze winter. Tijd daarom voor een nieuwe après-ski hit. Vandaag lanceerde Tim Schalkx zijn nieuwe après-ski single ‘Boven op de berg’. Wat vind jij?

Tim Schalkx – Boven op de berg

Laten we maar gewoon beginnen met het belangrijkste: het nummer met bijbehorende clip. Die zie en luister je hieronder. Zoals verwacht bevat de clip alle foute ingrediënten die een après-ski nummer horen te bevatten. Sneeuw, een zanger in lederhosen, twee mooie vrouwen, foute teksten en een paar gasten op de achtergrond die een beetje mee staan te dansen.

Wij hebben ‘m al een paar keer beluisterd vandaag en vinden hem stiekem best wel lekker. Het nummer begint wat rustig, maar het refrein blijft irritant lang hangen en dat is natuurlijk precies wat je wil in een après-ski hit. We gaan ‘m vast veel horen deze winter! Wat vind jij van het nummer?

 

Spotify playlist

Wij hebben ‘m maar alvast toegevoegd aan onze après-ski playlist met meer dan 250 van de beste après-ski hits aller tijden. Aan het einde van het seizoen zal blijken of het nummer ook daadwerkelijk een plekje heeft verdiend in deze lijst. Wil je enkel het nummer van Tim toevoegen aan je eigen playlist, dat kan natuurlijk ook. Hier vind je zijn nieuwe nummer op Spotify.

LUISTER PLAYLIST

Tim Schalkx

Mocht je Tim Schalkx nou niet kennen bij naam, laat dan zijn muziek spreken. Hieronder nog twee andere nummers van de zanger die je deze winter ook weer veel in de Alpen gaat tegenkomen. Hij treedt deze winter op zondag op in de Cin-Cin in Gerlos, op maandag in de Karat in Westendorf en op dinsdag in Fabels in Ellmau. Mocht je zijn single gesigneerd willen hebben, of misschien je bil, dan moet je daarheen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in