Accommodatietips: hier wil je verblijven in de voorjaarsvakantie 2025

In de voorjaarsvakantie 2025 op wintersport en nog niet geboekt? Doe dan vooral geen moeite, want het uitzoekwerk hebben wij al voor je gedaan! 😉 Deze vijf accommodaties zijn nog beschikbaar en een hele goede keuze voor je volgende wintersport. Waar gaat de reis komende februari naartoe?

Voorjaarsvakantie 2025

De voorjaarsvakantie is een erg geliefde periode voor vakantiegangers in de berglanden! De condities zijn ideaal voor een wintersport en het hele gezin heeft tijd voor een weekje weg in verband met de schoolvakanties. Om deze reden is het ook een lastige periode, want vaak zijn accommodaties snel volgeboekt. Een reservering wordt maanden van tevoren vastgelegd en daarom is de keuze beperkt. We hebben nog een paar pareltjes voor je gevonden en hebben ze voor je op een rijtje gezet! Nog niet geboekt? Kijk dan vooral even verder:

Hotel Educare in Gerlitzen

Hotel Educare is de perfecte plek voor een heerlijke wintersportvakantie aan de Ossiachersee! Dit moderne hotel ligt tussen de dorpjes Treffen en Annenheim, op slechts 1,5 kilometer van de Kanzelbahn skilift. En het mooiste? De skibus stopt direct voor de deur, dus je bent zo op de piste! Alles aan Hotel Educare straalt comfort uit. Na een dag in de sneeuw kun je lekker ontspannen in de sauna of chillen in de relaxruimte. Zin in een drankje? Duik de gezellige bar in of geniet van een biertje in de biergarten. Voor de kleintjes is er een speelkamer en de kamers zijn ruim en modern ingericht. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om de dag goed te beginnen. Zin in een wintersport in Karinthië? Dan is dit hotel een echte accommodatietip.

Hotel Matterhorn-Inn in Zermatt

Hotel Matterhorn-Inn is dé plek voor een knusse wintersportvakantie in het charmante Täsch, op slechts 8 kilometer van het bruisende Zermatt. Dit recent gerenoveerde 3-sterrenhotel ligt perfect tegenover het station, waar je de shuttletrein kunt pakken die je in slechts 12 minuten naar de skiliften in Zermatt brengt. Superhandig, toch?

Het hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Begin je dag met een heerlijk ontbijtbuffet en kom na een dag op de piste helemaal tot rust in de kleine maar fijne wellness, compleet met stoombad, sauna en jacuzzi. Er is ook een fitnessruimte voor wie nog wat extra energie kwijt wil. Je kunt gratis parkeren bij het hotel en voor elektrische auto’s zijn er laadstations beschikbaar. De kamers zijn gezellig en comfortabel, variërend van eenpersoonskamers tot kamers voor drie personen, compleet met onder andere balkon. Als kers op de taart kun je je verblijf upgraden naar halfpension voor extra gemak.

Seevilla Freiberg in Zell am See-Kaprun

Seevilla Freiberg is een absolute accommodatietip, gelegen op een unieke locatie direct aan het meer en omringd door de prachtige bergtoppen. Dit moderne 4-sterrenhotel in Zell am See combineert stijl met sfeer en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke wintersport. Seevilla Freiberg ligt slechts op 200 meter van het centrum en 800 meter van de skilift. Dankzij de skibus of de hotelshuttle sta je zo op de piste.

Het hotel heeft tal van faciliteiten om je verblijf supercomfortabel te maken. Na een actieve dag in de sneeuw kun je heerlijk ontspannen in de wellness, waar je kunt genieten van een stoombad, infraroodcabine en diverse sauna’s. Massages zijn ook beschikbaar als je jezelf extra wilt verwennen. De kamers zijn ruim en comfortabel, met een prachtig uitzicht over het meer. Elke kamer heeft een eigen balkon en de 2/3-persoonskamers zijn ideaal voor kleine gezelschappen. Het diner is echt een feestje: je geniet van een uitgebreid 4-gangen keuzediner met een saladebuffet en de dag begint goed met een lekker ontbijtbuffet.

Résidence Les Fermes de St. Sorlin in Les Sybelles

Résidence Les Fermes de St. Sorlin is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke wintersportvakantie, op slechts 350 meter van de piste! De ligging biedt een fantastisch uitzicht over het dal en het gezellige centrum van St. Sorlin d’Arves ligt op slechts 1 kilometer afstand. Een gratis shuttlebus brengt je er zo naartoe, net als naar de skilift.

De résidence zelf heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Je kunt heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of de sauna na een dag op de piste. De appartementen zijn eenvoudig maar praktisch ingericht, met een goed uitgeruste keuken, een gezellige eethoek en een balkon of terras. Of je nu met vier of twaalf personen komt, er is altijd een appartement dat bij jouw groep past. Als extraatje kun je tegen betaling gebruik maken van de broodjesservice, zodat je ’s ochtends vers brood bij je appartement hebt.

Résidence Les Epinettes in Alpe d’Huez

Résidence Les Epinettes is een fantastische keuze voor je wintersportvakantie, met een super centrale ligging in Vaujany! Het centrum ligt op slechts 500 meter afstand en de Villette skilift vind je bijna direct naast het appartementencomplex. Handiger kan niet!

De résidence biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Na een dag op de piste kun je heerlijk bijkomen in de wellness met een binnenzwembad, sauna, stoombad en een fitnessruimte. Voor het opbergen van je spullen is er een handige skiberging en je kunt gratis parkeren op de overdekte parkeerplaats. De appartementen zijn comfortabel en goed uitgerust. De woonkamer heeft een bedbank voor twee personen en een tv. De keuken biedt wat je nodig hebt, van een keramische kookplaat tot een vaatwasser en koffiezetapparaat. De slaapkamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden, eenpersoonsbedden of stapelbedden en elk appartement heeft een balkon of terras om van het uitzicht te genieten. Of je nu met z’n tweeën bent of met een grotere groep, er is altijd een passend appartement.

De variatie aan studio’s en appartementen maakt Résidence Les Epinettes tot een ideale plek voor elk type reiziger. Je verblijft op basis van logies, wat je de vrijheid geeft om je vakantie precies zo in te richten als jij wilt.

Nog meer tips van Summit Travel:

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Summit Travel.

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

[spotler formid="11091"]

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

[spotler formid="11141"]