Agorastore.fr

Gondels uit Serre Chevalier in de verkoop

Op zoek naar een leuke gondel voor in de achtertuin? Of voor je restaurant? Of skiwinkel? Of gewoon voor in huis als leuke aankleding? Even opletten dan. De gondels van de voormalige Fréjus gondel in Serre Chevalier worden geveild.

Lift vervangen

De oude, in 1968 gebouwde, Frejús gondel die je vanuit het dal het skigebied in bracht, is recent vervangen voor de Pontillas gondel. De gele 4-persoons gondels maakten plaats voor nieuwe 10-persoons varianten en een ritje is daarmee een stuk comfortabeler geworden. Maar wat doe je dan met de oude eitjes?

Gondels in de verkoop

De gondels uit Serre Chevalier gaan op 13 augustus in de verkoop en er kan dan op geboden worden tot 27 augustus. Je kunt er ‘gewoon’ eentje kopen, maar een pakketje van 3 of 5 gondels is ook mogelijk. Is een hele gondel je te groot, dan kun je ook een halve gondel kopen. De startprijs van een enkele gondel is 1228 euro, die van een enkele halve gondel 402 euro. Drie gondels koop je vanaf 3588 euro en vijf vanaf 5948 euro.

Zelf ophalen

De winnende bieder wordt na afloop van de veiling per mail geïnformeerd en moet de gondel(s) binnen 7 dagen op komen halen. Dus als je biedt, houdt daar dan even rekening mee. Meer weten? Bekijk dan de gondels op de veilingsite.

De gondels staan te wachten op een koper die ze komt ophalen (Agorastore.fr)
Hoeveel wil jij er hebben? (Agorastore.fr)
Deel dit artikel:
Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in

Waar ben je naar op zoek?