Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

DEALS OP DINSDAG: 8 dagen Saint Sorlin d’Arves vanaf € 269,- p.p.

Wintersportredacteur

Het is weer dinsdag en dat betekent dat Dealmeister Rudi het web weer heeft afgespeurd naar een fijne deal. Dit keer naar het Franse Saint Sorlin d’Arves in Les Sybelles. Vertrek zaterdag 29 februari voor 8 dagen naar het skigebied vanaf € 269,- per persoon.

Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons 

De appartementen van Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons zijn verdeeld over een aantal sfeervolle chalets. Groene piste Boulevards ligt op slechts 200 meter afstand en dat betekent dat je nooit ver met je skimateriaal hoeft te slepen. Gewoon voor de deur je ski’s onderklikken en gaan.

De appartementen van Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons zijn sfeervol en knus ingericht en van alle gemakken voorzien. Kunnen je spieren wel wat ontspanning gebruiken? Duik dan na het skiën het zwembad of de sauna in.

Skipas inclusief

Je verblijft in Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons op basis van logies. Tegen een toeslag van € 23,50 per persoon per nacht kun je halfpension bijboeken. Uiteraard kun je ook gewoon lekker zelf koken. Wat dacht je van een racletteavond in je eigen appartement? Bij de receptie is een raclettegril te huur.

Résidence Odalys Les Chalets de la Porte des Saisons boek je bij Sunweb al vanaf € 269,- per persoon. Dat is inclusief skipas.

Wintersport in Les Sybelles

Les Sybelles is een prachtig skigebied in de Maurienne vallei. Wintersporters hebben hier toegang tot ruim 300 km aan pistes en die zijn vanuit meerdere dorpen te bereiken. Eén van de dorpen is Saint Sorlin d’Arves. Je vindt hier meerdere chalets en na het skiën is het altijd gezellig in de Yeti bar, La Grotte du Yeti. Vanuit het dorp kun je mooie tochten skiën. Trek gekregen? Er is altijd wel een fijne berghut te vinden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in