Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

10 deals in bekende skigebieden voor een wintersport in 2023/2024

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Met de zomervakantie in volle gang, is het tijd om vooruit te kijken naar de winter. Nu de zomer in Nederland op dit moment een beetje tegenvalt, kun je alle vrije tijd steken in het zoeken naar je volgende wintersportbestemming. Daarom hebben we vandaag 10 wintersportdeals voor je, zodat je op de komende tijd je wintersport voor een geweldige prijs kunt boeken.

Wintersport 2023/2024

Hoewel de zomer in volle gang is en we er als de zon schijnt volop van genieten, kijken we alweer uit naar de winter, en wij weten zeker dat veel andere wintersportliefhebbers hetzelfde voelen. Het is al een hele tijd geleden dat we sneeuw onder onze ski’s hebben gevoeld en dat begint te kriebelen. Er staat al veel aanbod online en steeds meer wintersporters maken al plannen voor komende winter! Het is dus helemaal niet zo gek om nu al te boeken. Hulp nodig bij het bepalen van je volgende bestemming?

Wintersportdeals 2023/2024

Deze week hebben we ook een paar geweldige deals van verschillende aanbieders voor je. Of je nu naar Frankrijk, Italië of Oostenrijk wilt, er is voor elk wat wils. Waar breng jij je wintersportvakantie door deze winter?

Summit Travel deals

De vroegboekdeals bij Summit Travel zijn erg voordelig!

Boek een vakantiehuis bij Villa for You

Kijk ook eens bij Villa for You voor een wintersportaccommodatie!

Aanbiedingen van Snowtrex

Snowtrex heeft een enorm aanbod aan accommodaties in verschillende wintersportlanden!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in