Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: waterskiën op gigantische golven

Board om te waterskiën

© Pixabay

Wintersportredacteur

Wat doe je als het zomer is en je niet kunt skiën, maar wel kunt surfen? Je neemt gewoon je ski’s mee naar het strand! Oké, misschien niet heel erg voor de hand liggend, maar dat deden een aantal gasten in elk geval wel. Alsof hij nooit anders heeft gedaan bedwingt deze surfpro gigantische golven alsof het niets is. Op ski’s. Proberen?

Waterskiën, maar dan anders

Natuurlijk balen we ontzettend dat het geen winter is en het nog heel lang duurt voordat we weer op latten kunnen staan, maar daar hebben de dudes in de video geen boodschap aan. Zij namen hun ski’s mee naar het strand om een potje te gaan surfen… Eh, waterskiën… Of is het toch skisurfen? Dat de golven met reusachtige kracht en hoogte de kust in worden geworpen, lijkt voor de Amerikaanse surfer Chuck Patterson in het filmpje kinderspel. Hij verruilde zijn surfplank voor twee latten en bedwingt de oceaan zonder enige moeite. Hoe dat eruit ziet? Kijk onderstaande video maar!

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat Patterson op z’n ski’s de golven bedwingt. Geniet nog even mee van deze video uit 2017. Wat een baas!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in