Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Speciale Jackie Chan ski’s met 14 karaat goud te koop voor $42,000

Wintersportredacteur

Ja, je leest de titel goed. Je kunt dit seizoen ski’s voor $42,000 kopen, een speciale Jackie Chan editie van het skimerk Foil Skis. Dat is niet mis! Eerlijk is eerlijk, ze zien er super vet uit! Of ze lekker skiën? Dat lijkt me niet. Voornamelijk omdat je nooit meer in de buurt durft te komen van andere skiërs die wel eens over je ski’s zouden kunnen skiën. En je moet natuurlijk je ski’s bij elk restaurantje mee naar binnen nemen, anders ben je ze kwijt.

Foil skis

Het merk Foil ski’s komt uit het noorden van Italië. Met World Cup skiër Andreas Pichler in het team, die ook een awardwinnende designer is, wordt er gestreefd naar ski’s met World Cup performance. Het uiterlijk van de ski’s is echter net even anders dan de World Cup ski’s. Het zijn de Rolexen van de wintersport met top kwaliteit en een elegant design. Zelf noemen ze het “High Performance Art”.

Jackie Chan edition

© Foil Skis

Ook de Jackie Chan edition valt onder die High Performance Art categorie. Wat een prachtig ding is het, met een toplaag van het paarsblauwe purperhart hout. De bindingen zijn al net zo exclusief als de houtsoort. Ze zijn namelijk bedekt met 14 karaat goud.

 

Deze ski is speciaal voor Jackie Chan ontwikkeld. Hij is aangepast op de fysieke kenmerken en skivoorkeuren van de filmster. De toplaag van purperhart hout is uitgekozen door Chan himself, die een persoonlijke collectie van purperhart hout in zijn museum heeft. De limited editie is slechts voor een korte periode beschikbaar. Koop je de ski, dan krijg je er ook een mooi souvenirboek en een door Jackie Chan getekend certificaat bij. De ski wordt op bestelling speciaal voor je gemaakt.

Interesse?

Lijkt het je wel wat? Check dan de website van Foil Skis. Doe jij een mooie bestelling voor kerst?

Gelukkig krijg je er ook een mooie skitas bij (© Foil Skis)

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in