Reisverzekering vergelijken?

Bij de wintersport is het afsluiten van een juiste reisverzekering erg belangrijk. Om die reden bieden wij onze bezoekers de functie waarbij reisverzekeringen vergeleken kunnen worden middels een reisverzekeringvergelijker. Hierbij krijg je een duidelijk overzicht van goedkope reisverzekeringen en worden alle verzekeringaanbieders met elkaar vergeleken. Het vergelijken van reisverzekeringen zorgt ervoor dat je met een goedkope reisverzekering richting de sneeuw vertrekt.

Waarom een reisverzekering?

De wintersportvakantie is een van de populairste manieren van vakantie houden. Naast de leuke dingen komen er ook een hoop risico’s bij kijken. Het afsluiten van een reisverzekering met juiste dekking is dus van essentieel belang. Hierbij kan gekozen worden voor kortlopende reisverzekering, doorlopende reisverzekering of reisverzekering met wintersportdekking.

Een kortlopende, doorlopende of een reisverzekering met wintersportdekking?

Er kan onderscheid worden gemaakt tussen drie typen reisverzekeringen: een kortlopende of een doorlopende reisverzekering. In het geval van een kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor slechts één reis. Ga je dus vaker op vakantie (in totaal 3 weken of langer), dan adviseren we een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Het is ook belangrijk te weten dat niet bij elke reisverzekering een wintersportdekking is inbegrepen. Controleer dus goed of een wintersportdekking is inbegrepen!

Hoe werkt de vergelijker?

De reisverzekeringvergelijker op deze pagina geeft een duidelijk overzicht van alle verzekeringaanbieders. Alle verzekeringsmaatschappijen zijn gesorteerd op de laagste prijs, dus de goedkoopste reisverzekering wordt bovenaan weergegeven en de duurste onderaan. Met behulp van de filteropties kan je de beste reisverzekering vinden die voor jou geschikt is! De prijs die wordt weergegeven wordt automatisch aangepast aan de hand van de ingevulde filteropties. Er kan gefilterd worden op de volgende punten:
Verzekerde personen:
Selecteer of je 1 persoon, 2 personen of een heel gezin wilt verzekeren. Hierbij wordt dit gefilterd uit de resultaten en worden enkel de voor jou relevante aanbieders vertoond.
Zakenreis:
Ga je voor een zakenreis op wintersport? Hiervoor gelden andere regels dan bij een particuliere wintersport. Om die reden gelden er aparte prijzen voor een zakenreis wintersport.
• Verzekeringsgebied:
De prijzen van de verzekeringen verschillen per bepaald gebied. Selecteer of je verzekerd wil zijn voor een wintersport in Europa of een wintersport wereldwijd.


• Reisduur:
Hoe lang ben je van plan om op vakantie te gaan? In het geval dat je meer dan 45 dagen in het jaar op vakantie gaat, kun je dat hier selecteren. Bij dit onderdeel hanteren de verzekeringsmaatschappijen ook verschillende tarieven.
• Annuleringsverzekering:
Wij adviseren om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Wil je wel een annuleringsverzekering, dan kun je dat hier selecteren en passen de premies per maand zich automatisch aan.
• Wintersportdekking:
Bij een standaard verzekering zijn ongevallen bij wintersport vaak niet meegenomen in de dekking. Om die reden adviseren wij altijd om een wintersportdekking erbij af te sluiten.

Een andere website waar een duidelijk overzicht staat van alle verzekeringsaanbieders is Goedverzekerd.net. Bekijk de website en laat je goed informeren over alle aanbieders voor wintersport reisverzekeringen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in