Foto: www.thecabinparkcity.com

Nieuw gondel maakt Park City grootste skigebied van de VS

Nieuws

De nieuwe gondellift die voor het winterseizoen 2015-2016 af moet zijn, zorgt er voor dat Park City het grootste skigebied van de VS gaat worden. De verbinding tussen Park City en Canyons zorgt er voor dat het skigebied in totaal een grootte heeft van 7.300 hectare. Ondanks de fusie, gaat het skigebied verder onder de naam ‘Park City’. 

“Er is één community, één skigebied en er is maar één plek zoals Park City”, aldus de optimistisch CEO van Park City, Bill Rock. Om de plannen te kunnen realiseren investeert Vail Resort $50,- miljoen aan een nieuwe skilift en meerdere kunstsneeuw voorzieningen.

Een gloednieuwe 8-persoons gondel start van Silverlode Lift in Park City naar Canyons Flatiron Lift. Als de condities het toelaten kunnen wintersporters van de top Pine Cone Ridge helemaal naar Park City’s Thaynes Canyon trail skiën. Volgens de lokale bewoners een geweldige route. Naast de liften wordt er ook geïnvesteerd in een nieuw restaurant en worden een aantal bestaande restaurants verbeterd.