Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tip: skiën bij volle maan tijdens Moonlight Skiing in de Zillertal Arena

Moonlight Skiing Zillertal Arena

© Zillertal Arena

Wintersportredacteur

In de Zillertal Arena heb je de kans om te skiën bij volle maan! Een unieke ervaring die je lang bij zal blijven. Moonlight Skiing is niet compleet zonder een heerlijk diner. Wat je van zo’n avond mag verwachten? In dit blog alles over Moonlight Skiing & Dinner in de Zillertal Arena.

Wat is Moonlight Skiing & Dinner?

Eerst genieten van een heerlijk diner in een knusse berghut en daarna afdalen van een strak geprepareerde piste, onder het licht van de volle maan. Dat is Moonlight Skiing & Dinner in de Zillertal Arena. Dit bijzondere evenement vindt drie keer plaats tijdens het skiseizoen 2021/2022, alleen tijdens volle maan. De sterrenhemel, het maanlicht en de besneeuwde bergen geven deze activiteit een magisch tintje.

Wanneer vindt Moonlight Skiing & Dinner plaats?

Moonlight Skiing & Dinner is een uniek evenement dat slechts een paar keer per skiseizoen plaatsvindt. Waarom zo weinig? Omdat het alleen georganiseerd wordt tijdens volle maan. Tijdens skiseizoen 2021/2022 vindt het op de volgende data plaats:

  • 16 februari 2022
  • 17 maart 2022

Deze activiteit is alleen geschikt voor gevorderde skiërs. Kinderen zijn welkom vanaf 15 jaar.

Hoe ziet het programma van Moonlight Skiing & Dinner eruit?

Om 16.00 uur wordt er verzameld bij de Dorfbahn in Königsleiten. Eenmaal boven loop je naar het Gipfeltreffen restaurant. Op het terras zorgt een dj voor heerlijke beats. Onder het genot van een aperitiefje geniet je van een prachtige zonsondergang. Vervolgens is het tijd voor een heerlijk diner in de berghut. Na het eten klim je naar de top (10 min), om vervolgens af te dalen naar het dalstation van de Fussalm X-Press in Gerlos. Eenmaal beneden word je (eventueel) weer teruggebracht naar Königsleiten. Om 21.00 uur komt een bijzonder avondje Moonlight Skiing & Dinner ten einde.

Moonlight Skiing Zillertal Arena
© Zillertal Arena

Wat kost deelname aan Moonlight Skiing & Dinner?

Deelname aan Moonlight Skiing & Dinner kost € 65,- per persoon. Daarvoor krijg je een heerlijk diner in het Gipfeltreffen restaurant (drank niet inbegrepen) en een ervaring die je nooit meer vergeet. Ook de shuttleservice van Gerlos naar Königsleiten is inbegrepen. Het is belangrijk dat je je vooraf opgeeft. Dat doe je via deze link. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er op tijd bij.

Dit weblog is geschreven in samenwerking met Zillertal Arena.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in