Nieuwsalert per mail ontvangen

Hotel in Hinterglemm heeft leuke wintersport promo

Alle inwoners in Oostenrijk zijn klaar voor de winter en plaatsen vol vreugde foto’s met sneeuw op social media. Naast de skigebieden worden ook de hotel- en appartementeigenaren steeds handiger met social media. Waar zij vroeger alleen aanwezig waren op het web, beginnen zij nu ook social media te begrijpen. Zo ook een hotel in Oostenrijk die met deze grappige video een einde maakt aan het zomerseizoen. Laat die winter maar beginnen!

In Oostenrijk zitten alle hotels en appartementen met smart te wachten op de opening van het winterseizoen. Skigebieden zijn massaal wakker geworden sinds de enorme sneeuwval van afgelopen dagen. Op internet worden foto’s gedeeld van prachtige witte skigebieden en sommige skigebieden in Oostenrijk openen zelfs eerder dan gepland de skigebieden. Ook de hotels zijn er klaar voor en worden steeds creatiever met het internet. Zo ook Familienresort Ellmauhof – Das Feriengut in Hinterglemm, waar er op grappige manier een einde aan het zomerseizoen gemaakt wordt.

Bekijk hier de video en zie het contrast tussen de zomer en winterperiode voor de bewoners van de skigebieden. Ook zij kunnen niet wachten tot de eerste skiliften weer geopend worden.

Niet alleen wij in Nederland kijken met smart uit naar het winterseizoen. De Oostenrijkers misschien nog veel extremer, want dit is tenslotte de periode waarin zij het meeste geld verdienen en waarbij er het meeste reuring is in het dorp.

De video is overigens al een tijdje terug opgenomen in Hinterglemm, want ZO zag het er gisteren uit.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in