Nieuwsalert per mail ontvangen

Het iF3 – International Freeski Film Festival 2016 komt eraan

iF3 - International Freeski Film Festival

Na twee succesvolle edities is het iF3 – International Freeski Film Festival weer terug in Amsterdam. Om de winter perfect in te luiden wordt het bekendste filmfestival ter wereld wederom in ons land georganiseerd. Een complete avond in het teken van skiën staat op je te wachten. 

Sinds 2007 is het iF3 hét filmfestival op (free)ski gebied. De Amerikaanse zender ESPN noemde het in het verleden al de ‘Cannes van de ski industrie’ en dat is niet onterecht. Vanaf 17.00u wordt de Zuiveringshal op het Westergasterrein op 7 oktober 2016 de thuishaven voor skiliefhebbers van over de hele wereld. Professionele filmmakers nemen je dan mee naar hun wereld: naar bergkammen in Zuid-Amerika, naar de straten van Québec en naar event zoals de X-Games. Het iF3 toont je de beste films van dit jaar, maar er is meer.

 

Naast de nieuwste freeski films kun je deelnemen aan interessante workshops of aan een handtekening komen van de favoriete atleet. Uiteraard is er ook nog ruimte genoeg voor een gezellig drankje met je mede skiliefhebbers. Met de Zuiveringshal heeft de organisatie een unieke locatie voor het evenement van internationale allure in handen. Wij hebben er al zin in!

if3 festival

Om je alvast een voorproefje te geven van wat er komen gaat, hierbij de trailer van dé film van dit jaar: Supervention 2. Deze wordt in Amsterdam getoond nog voor de wereldpremière op 28 oktober in Noorwegen.

Het iF3 – International Freeski Film Festival 2016 op een rijtje:
– 7 oktober 2016
– van 17:00 tot in de late uurtjes inclusief afterparty
– Zuiveringshal, Westergas terrein, Amsterdam
– Premières van de beste films van dit jaar
– Internationale producers en atleten zijn aanwezig
– Presentatie nieuwste wintersport producten
– Prijsvragen met vette prijzen
– Tickets vind je hier

Heerlijke video om in de winterstemming te komen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in