Nieuwsalert per mail ontvangen

Groot feest met Dutchweekend in Saalbach

Wintersportredacteur

Nederlandse ondernemers zien schitteren in het buitenland is altijd gaaf en helemaal als dit in combinatie is met de aller leukste activiteit, namelijk wintersport. Het team van Dutchweekend zet deze week Saalbach op zijn kop en dit was voor ons reden om even een bezoek te brengen aan het populaire wintersportgebied.

Bij binnenkomst in het centrum van het dorp merk je meteen dat er flink gefeest kan worden. De oranje gekleurde banners wapperen bij de tenten waar ’s avonds de dj’s de tent op zijn kop gaan zetten. Op uitnodiging van de organisatie zijn wij eerst naar het feest bij de MaisAlm gegaan waar housemuziek met saxofoon en een altijd gezellige Annemerel voor een perfecte sfeer zorgden. Even inkomen om vervolgens de avond te vervolgen in Mango’s, Castello, Burgi’s en de Taverne.

Gisteren werd het spectaculaire onderdeel ‘Watersplash’ georganiseerd waar onder andere Wintersportweerman Hajo het uiterste uit zichzelf haalde. Altijd een leuk onderdeel. Doe jij volgend jaar ook mee? De video die Dutchweek vandaag online heeft gezet geeft een goed beeld van dit hilarische onderdeel.

Watersplash#DutchweekendSaalbach is niet alleen spetterend tijdens de après ski maar ook óp de pistes van Saalbach Hinterglemm. Zo gingen we gisteren los op de Bluetribe watersplashbaan bij de Panorama-Alm! Check dit waterballet op de beelden van DroneFlight en Yorick!

Geplaatst door Dutchweek op zaterdag 26 maart 2016

Dutchweek IDutchweek IIDutchweek IIIDutchweek IIIIDutchweek VDutchweek VI

Vandaag en morgen wordt er nog flink door gefeest in Saalbach. Bekijk hieronder het programma dat ons nog staat te wachten.

Screen Shot 2016-03-26 at 12.34.06 

En voor degene die zich afvragen hoe het hier is op dit moment: top!  

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in