Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

FOTO-UPDATE: Zo mooi is het in Gerlos vandaag

Wintersportredacteur

De eerste bomen zijn omgevallen, meer dan 120 vluchten zijn geschrapt en code oranje is al in delen van het land van kracht. Het is verre van lekker weer in Nederland. In Oostenrijk ziet het er heel anders uit, bewijzen de foto’s van twee trouwe volgers.

In deze foto-update enkele foto’s van Harry en Edward uit Purmerend, die vanochtend aankwamen in het Zillertal.

Geen enkele last van de storm en prachtig weer

Vanochtend om 05.15u vertrok het duo vanuit Purmerend naar Gerlos. Zonder problemen vlogen ze met de vroege vlucht vanaf Amsterdam naar Innsbruck en vanuit daarin gingen ze met de trein naar Jenbach. Vervolgens namen ze Zillertalbahn naar Zell am Ziller en daar stapten ze over op de bus die hen naar Gerlos bracht.

De mannen hadden geen haast, dus besloten ze in plaats van de taxi het eens met het openbaar vervoer te proberen. “De aansluitingen waren perfect en de reis verliep soepel. Op het stuk tussen Innsbruck en Jenbach reed de trein ‘gewoon’ 220 kilometer per uur. We moesten alleen in Zell am Ziller twintig minuten op de bus wachten, maar het verbaasde ons hoe snel alles ging. Van tevoren hadden we de reis namelijk helemaal niet gepland”, vertelt Harry. Om 11.30u was het tweetal op de plek van bestemming en werd ik jaloers gemaakt met de heerlijke foto’s hieronder.

Maar niet alleen op het terras is het mooi in de Zillertal Arena, ook op de pistes. Dat bewezen de foto’s hieronder van collega Robin. Wat heerlijk! Fijne dag mannen!

Morgen weer sneeuw

In Gerlos is het zoals je ziet prachtig weer. Harry: “Het is hier gewoon warm. De jassen zijn uit.” Morgen slaat het weer in Oostenrijk om. Een sneeuwstorm bereikt de Alpen en het kan lokaal meer dan een halve meter gaan sneeuwen. De sneeuwgrens ligt aan het begin van de dag nog erg hoog, maar kan later op de dag zakken tot circa 1.200 meter. Dinsdag zakt de sneeuwgrens nog verder.Partnerhotels in Gerlos

Hotel Platzer ****s

In het midden van het dorp, direct tegenover de Cin-Cin, vind je dit prachtige 4-sterren superior hotel. Je kunt er zelfs naartoe skiën. Het is een van de mooiste hotels van Gerlos, waarin elk jaar weer veel wordt geïnvesteerd. In dit hotel genieten je 100% van je welverdiende vakantie.

Hotel Sonnenhof ***

Het centraal gelegen 3-sterren hotel Sonnenhof is een echt berghotel. Je vindt er de authentieke Tiroler sfeer met een vleugje modern. Veel van de kamers kijken uit op de sfeervolle dorpsstraat, andere op de berg achter het hotel. Wat ons betreft een aanrader.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in