Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: verse sneeuw en regelmatig zon in het Kleinwalsertal

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De voorjaarsvakantie is in volle gang en in het Kleinwalsertal is het genieten vandaag. Dat laat collega Joeri weten vanuit het Oostenrijkse dal. Uiteraard stuurt hij wat foto’s mee om ons een update te geven vanuit het skigebied. Benieuwd naar de actuele condities? Je ziet het hieronder.

Spannend

De afgelopen weken en ook dagen waren qua sneeuwcondities niet ideaal in Oostenrijk. Het was te warm en het heeft dan ook tot vrij hoog geregend de afgelopen dagen. Het was dus wel even spannend voor veel families hoe de condities deze week zouden zijn. In het Kleinwalsertal begon de wintersportweek afgelopen zondag echter goed met een zonnetje, maar wel met hoge temperaturen. Gisteren regende het tot zo’n 1400 meter en daarboven sneeuwde het. In de loop van de dag en afgelopen nacht daalde de sneeuwgrens en daardoor is het nu ook in veel Oostenrijkse dorpen wit, waaronder in Mittelberg in het Kleinwalsertal.

Van sneeuw naar zon

Vanochtend werd Joeri wakker in Mittelberg met een verse laag sneeuw in het dorp. Het was bewolkt en een echt winters plaatje. Een paar uur later zag de winterwereld er daar heel anders uit. De zon liet zich vandaag regelmatig zien en dat in combinatie met verse sneeuw is natuurlijk wintersportweer zoals we het heel graag zien. Joeri: “Het is, zeker na een dag als gisteren, echt genieten hier. Vanochtend hadden we niet veel zicht, maar als snel trokken de wolken omhoog en brak de zon erdoor. Wij skieden vandaag in het skigebied Ifen en genieten nu nog na.”

Foto-update vanuit het Kleinwalsertal

Zoals beloofd hieronder nog wat meer foto’s vanuit het Kleinwalsertal. Hier zie jij jezelf toch ook al skiën? De foto’s van de piste zijn uit het skigebied Ifen en de oefenweide op de foto’s is die in het dorp Mittelberg.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in