Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Fitnessliefhebbers opgelet: Les Mills Ski Trip komt eraan

Wintersportredacteur

Ben jij een groot fan van fitness én van skiën, maar vind je die twee lastig te combineren? Dat is verleden tijd met de komst van de Les Mills Ski Trip, die komend seizoen voor het eerst georganiseerd wordt. Les Mills Ski Trip is een exclusieve skivakantie naar Gerlos voor sneeuwliefhebbers en fitnessfanaten. Van zondag 24 maart 2019 tot en met zondag 31 maart 2019 kun je op alle manieren je energie kwijt.

Les Mills Ski Trip word georganiseerd in dezelfde week als Gerlos Dutchweek en dat betekent volop sporten en feesten. Kun jij het aan?

Les Mills Ski Trip

Het is de eerste keer dat Les Mills Ski Trip wordt georganiseerd. Als echte fitnessfanaat ben je altijd bezig met jezelf ontwikkelen. Daar heb je natuurlijk een ijzersterke discipline voor nodig. Dit geldt ook voor de après-ski. Deel je hobby’s met anderen en doe mee aan een programma vol sport, gezelligheid en genieten. Het evenement vindt plaats van 24 maart tot 31 maart 2019.

Een vol programma

Je dag ziet er iedere dag weer anders uit. Je begint met een stevig ontbijt. Verder ga je skiën en doe je mee met verschillende sportevenementen. Natuurlijk is er ook tijd ingepland voor de après-ski! Benieuwd naar de workouts? Zie hier het volledige programma.

En, zit er wat voor je bij? Een sprintje in de sneeuw op 2.000 meter hoogte misschien? Of wat dacht je van een bootcamp op dezelfde hoogte? Daarna heb je tenminste een goede excuus om een biertje te nemen!

 

Fit in de sneeuw

Heb je er echt geen beeld van hoe je fit zou moeten blijven in de sneeuw? Anderen gingen je al voor. Weliswaar niet met de Les Mills Ski Trip, maar op eigen initiatief. Zie hier enkele toepassende oefeningen voor de wintersport.

Zo blijf je fit tijdens de wintersport

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in