Nieuwsalert per mail ontvangen

Extra zakcentje verdienen met GoPro Awards

Wil je nog een bijbaantje of vind je het gewoon leuk om GoPro video’s te schieten? Met de GoPro Awards biedt het bedrijf geld voor de coolste video’s die gemaakt zijn met de camera aankomend winterseizoen. Ben jij goed in filmen en heb jij een creatief idee in je hoofd? Dit is je kans om dikke knaken te verdienen!

Met de zogenaamde awards geeft GoPro elk jaar een slordige 5 miljoen dollar weg aan iedereen die een vette foto, video of edit heeft geschoten met een GoPro camera. Dus laat dat geld maar binnen stromen!

GoPro is tegenwoordig hét merk als het gaat om het maken van vette foto’s en video’s. Mede daarom wordt er ook heel veel onzin op het internet gegooid. Gelukkig worden er ook veel vette beelden gemaakt. Daarom is GoPro nu zelf een zoektocht begonnen naar foto’s en video’s die zij kunnen gebruiken voor hun YouTube account.

Het insturen van vette video’s mag zeker beloond worden, daarom heeft GoPro het Awards programma gestart. Simpel en makkelijk te gebruiken dus cashen maar! Het werkt als volgt. Je schiet zelf een foto of video met je GoPro, je stuurt het op via de website, GoPro bekijkt en beoordeeld deze vervolgens en als ze het bruikbaar materiaal vinden, Ching Ching!

GoPro awards

Het geldbedrag kan redelijk oplopen, maar het ligt er natuurlijk aan hoe blij ze met jouw beelden zijn. Een foto kan maximaal oplopen tot 500 dollar, een onbewerkte video levert je maximaal 1000 dollar op en een volledig bewerkte edit kan wel oplopen tot maximaal 5000 dollar. Het gaat hier niet om een wedstrijd dus er zit ook geen einddatum aan vast. GoPro wil gewoon de beste beelden en heeft daar grof geld voor over. Het wil natuurlijk niet zeggen dat je altijd het maximale bedrag ontvangt, het ligt eraan hoe bruikbaar jouw beelden zijn. Ook kan je in plaats van een geldbedrag een kortingscode ontvangen die kan oplopen tot 50%.

Er zijn natuurlijk wel een paar eisen gesteld. De ingestuurde beelden moeten gemaakt zijn met een GoPro. Zorg voor een goede kwaliteit dus let ook op dat je met het exporteren de hoogste mogelijke settings selecteert zodat de kwaliteit niet verloren gaat. Zorg dat het originele beelden zijn dus niet zomaar video’s van het internet kopiëren. Zorg voor een mooi verhaal bij de video. Waar is de video gemaakt, met welke GoPro en welke gear heb je ervoor gebruikt?

Inzenden is vrij eenvoudig. Ga naar GoPro Awards, maak een account aan (als je deze nog niet hebt) en upload je beeldmateriaal. Geef bij alles wat je uploadt zoveel mogelijk informatie en wie weet maak jij kans op een GoPro Award!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in