WAO! festival Mayrhofen

15 dec 2023

Mayrhofen, Oostenrijk

In Mayrhofen staat komende winter iets nieuws op de agenda: het gloednieuwe WAO! festival (‘We are one’). In december vindt de allereerste editie van dit nieuwe festival plaats in het wintersportgebied. Het idee achter dit event is om mensen samen te brengen. De eerste grote namen zijn al bekendgemaakt, waaronder Lost Frequencies, die komt optreden op het WAO! festival in Mayrhofen.

Wat je kunt verwachten van WAO! festival in Mayrhofen

Ben jij een wintersporter die ook wel van een feestje houdt? Dan hebben we iets nieuws voor je! In december komt namelijk de allereerste editie van het WAO! festival naar Mayrhofen. Houd de data 15 tot 17 december 2023 maar vrij in je agenda. WAO staat voor ‘We are one’, en dat is precies wat dit nieuwe festival in het skigebied wil uitstralen. Het draait allemaal om samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Het idee is om mensen bij elkaar te brengen, ideeën te delen, iets speciaals te creëren en samen te genieten.

Data & tijden

WAO! festival in Mayrhofen is van 15 tot 17 december 2023. Tickets zijn al verkrijgbaar via de website van Mayrhofen.

Wanneer?Wat?
Vrijdag 15 december 2023CONNECTVrijdag is de dag om aan te komen en de eerste mensen te ontmoeten. Op deze dag zijn er ook lezingen om de bezoekers in de stemming te brengen.
Zaterdag 16 december 2023CREATE + CELEBRATEIn de ochtend op zaterdag is het tijd om in de wereld van social media te duiken. Bekendheden van platformen zoals TikTok, Instagram en YouTube zijn aanwezig om meer te vertellen over hun leven. Deze sprekers richten zich niet alleen op de jonge generatie, ook ouders kunnen zich zo verdiepen in de wereld van social media en lifestyle.

De zaterdag van WAO! festival in Mayrhofen wordt afgesloten met een liveconcert. In het centrum van Mayrhofen wordt een groot podium neergezet waar de artiesten optreden. Het feest wordt voortgezet in de clubs en bars in het wintersportdorp.
Zondag 17 december 2023SKI & RELAXOp zondag kun je heerlijk nagenieten van dit nieuwe event op de piste.

Wintersporten in Mayrhofen

Mayrhofen is geen onbekende plek voor de meeste Nederlandse wintersporters. Met meer dan 130 goed onderhouden skipistes, talloze skiliften en volop mogelijkheden is dat ook niet verwonderlijk. Samen met Finkenberg en Lanersbach vormt Mayrhofen een deel van het skigebied Zillertal 3000 (in totaal 202 kilometer aan pistes). Dit moderne skigebied is vooral bekend om zijn rode pistes en blijft sneeuwzeker dankzij de bergen Penken, Horberg, Rastkogel en Eggalm. Er zijn ook zwarte pistes voor ervaren skiërs en brede blauwe pistes voor beginners. De sfeer in Mayrhofen is altijd gezellig! Er zijn talloze bergrestaurants en leuke après-ski plekken om je te vermaken.

Wintersport Mayrhofen

Naar WAO! festival

Reizen naar Mayrhofen

Als je met de auto gaat, moet je rekenen op zo’n 10,5 uur rijden vanaf Utrecht. Je moet ongeveer 950 kilometer afleggen, dus het is een flinke rit. Je kunt vanuit Nederland via Neurenberg of Stuttgart rijden, de keuze is aan jou. Vergeet niet het Oostenrijkse vignet aan te schaffen als je onderweg bent met de auto, want dat heb je nodig voor veel snelwegen in Oostenrijk.

Je kunt ook met het vliegtuig of de trein naar Mayrhofen reizen! De beste luchthaven om naar toe te vliegen is Innsbruck. Vanaf Innsbruck ben je nog maar iets meer dan een uur met een huurauto verwijderd van Mayrhofen. Met de trein duurt dit laatste stukje bijna twee uur. Als je helemaal met de trein naar Oostenrijk wilt reizen, kun je bijvoorbeeld de ÖBB Nightjet of een andere treinverbinding nemen. Houd er wel rekening mee dat dit iets langer duurt; gemiddeld ben je zo’n 15 uur onderweg met het openbaar vervoer naar Mayrhofen. In Mayrhofen is er een treinstation, dus dat is je eindbestemming!

Verblijven in Mayrhofen

› Meerdere accommodaties en arrangementen in het Zillertal via Summit Travel
› Boek een wintersport naar Mayrhofen met Snowtrex
› Vanaf € 457,- boek een vakantie naar Mayrhofen bij Chalet.nl

››› Een ander event in Mayrhofen: Snowbombing

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in