Asitz Music Night Leogang

24 dec 2024

Leogang, Oostenrijk

Iedere dinsdag staat de avond in Leogang in het teken van muziek en vuurwerk met de Asitz Music Night. Wil je ’s avonds nog even genieten van gezelligheid en leuk entertainment, ga dan naar het topstation van de Asitz kabelbaan in Leogang. Ook is er voor de hele winter een gevarieerd programma opgesteld met artiesten die optreden in de AsitzBräu.

Wat je kunt verwachten van de Asitz Music Night Leogang?

Het programma voor de Asitz Music Night in Leogang in 2024/2025 wordt op dit moment vastgesteld. Meer informatie volgt snel!

Data & tijden

Dit evenement wordt elke winter tussen eind december en eind maart georganiseerd in Leogang. Vanaf 19.00 uur start de live-muziek en om 20.20 uur is de avondshow bij de het Asitz bergstation. Tot 26 maart 2024 worden de muzikale avonden georganiseerd op dinsdagavond.

Wintersport in Leogang

Leogang maakt onderdeel uit van het immense skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Het skigebied heeft in totaal 270 km aan pistes ter beschikking! Een verblijf is ander dan in het misschien meer bekende Saalbach of Hinterglemm. In Leogang is het een stuk rustiger en is van een après-ski cultuur geen sprake. Je kunt hier verblijven in iets meer rust in een van de vele hotels of pensions.

Piste met ribbeltjes in het Skicircus

Naar Asitz Music Night

Reizen naar Leogang

Met de auto ben je ongeveer 10 tot 11 uur bezig om in Leogang te komen. Vanaf Utrecht is het zo’n 980 kilometer rijden naar het wintersportdorp. Om er te komen kun je rijden via de A3, langs Düsseldorf, Keulen, Frankfurt en München richting Leogang! Een andere optie is via de A3 en A8 of A61 en A8. Let wel op dat je een vignet nodig hebt op de Oostenrijkse snelwegen!

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Leogang is Salzburg. Vanaf Amsterdam duurt de vlucht hiernaartoe ongeveer anderhalf uur. Diezelfde tijd ben je kwijt om vanaf de luchthaven bij het hotel te komen (88 km). Je kunt uiteraard ook kiezen voor een wintersport met de trein. Het dichtstbijzijnde treinstation is Leogang-Steinberge Bahnhof. Je kunt eventueel kiezen voor de nachttreinverbinding van de ÖBB Nightjet. Deze trein rijdt vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem rechtstreeks naar Tirol. Je moet wel nog een keer overstappen om bij Leogang te komen.

Verblijven in Leogang

› Meerdere accommodaties en arrangementen in de buurt van Leogang via Summit Travel
› Boek een wintersport naar Leogang met Snowtrex
› Vanaf € 539,- boek een vakantie naar Leogang met Sunweb

Andere events in het Skicircus

Dutchweek Saalbach
BERGFESTival Saalbach

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in