Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Events in de Zillertal Arena die een skitrip in het voorjaar nog leuker maken

© Zillertal Arena

Wintersportredacteur

Het seizoen eindigt in de Zillertal Arena pas op 16 april 2023! Je hebt dus nog genoeg tijd om een tripje te maken naar de sneeuw. De temperaturen worden aangenamer en de zon komt steeds meer tevoorschijn, dat klinkt als perfect wintersportweer! Zie jij jezelf al op het terras in de zon genieten van het uitzicht over de bergen? Combineer je wintersport met een van de leuke events in de Zillertal Arena in de lente, dan maak je de week onvergetelijk!

Events in de Zillertal Arena

Wat er nog allemaal op de planning staat dit winterseizoen? Er zijn nog enkele events in de Zillertal Arena die het bezoeken echt waard zijn. Of je nu de ultieme wintersportreis wilt maken en al voor 7.00 uur op de piste wilt zijn of de vetste feestjes wilt bezoeken, in de Zillertal Arena is er genoeg keuze!

Good Morning Skiing in maart 2023

Tijdens zonsopkomst kun je afdalen van de pistes in de Zillertal Arena. De vroege vogels kunnen genieten van een bizar mooie ochtend op de piste tijdens Good Morning Skiing. Ook in maart zijn er nog enkele data waarop je je kunt inschrijven. Elke donderdag en zondag kun je vanaf 6.55 uur de vers geprepareerde piste op in de Zillertal Arena. De volgende liften zijn dan geopend:

  • Karspitzbahn I+II in Zell
  • Isskogelbahn in Gerlos
  • Dorfbahn I+II in Königsleiten

Bergliebe Mountain Spring 2023

Een ander event in de Zillertal Arena dat je niet wilt missen is het Bergliebe Mountain Spring Festival dat plaatsvindt van 31 maart tot 1 april en van 8 tot 10 april 2023. Dit is een festival met een podium op 1600 meter in Königsleiten!

Dutchweek Gerlos 2023

Dutchweek is ander feest dat echt thuis hoort op je Zillertal Arena bucket list Dit jaar is de editie van Dutchweek Gerlos van 25 maart tot 1 april 2023. Het is alweer de vijfde editie van dit grote evenement in het skigebied. Dutchweek Gerlos bestaat feestjes, wintersporten en gezelligheid. Er worden meerdere activiteiten georganiseerd en op verschillende locaties kun je helemaal losgaan op de muziek van grote namen. De line-up is inmiddels bekend!

Lederhosen Wedel Woche 2023

Van 10 april tot 16 april 2023 is de Lederhosen Wedel Woche in de Zillertal Arena. Met de warmere temperaturen kun je gemakkelijk met minder kleding de piste af. Waarom dan niet helemaal authentiek in Oostenrijkse stijl? Dit is de bedoeling tijdens de Lederhosen Wedel Woche. Tijd om je lederhose of je dirndl uit de kast te pakken; dit is namelijk je kans op in klederdracht van de piste te suizen. Iedereen die in deze week in dirndl een 3-daagse skipas koopt, krijgt met het codewoord ‘LEDERHOSE’ voor de vierde dag een gratis skipas.

Daarnaast is er nog veel meer te beleven tijdens deze speciale week! Zoals de Lederhosen Wedel Party op 15 april 2023. Wat je hiervan kunt verwachten? Live-muziek, gratis Schnaps en heel veel gezelligheid! Er is ook een Aftershow Party in de Krocha Alm in Zel am Ziller.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Zillertal Arena.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in