De top 5 wintersport reisorganisaties in Nederland

Wat zijn de top 5 wintersport reisorganisaties in Nederland? Door het enorme aanbod aan reisorganisaties zien veel wintersporters door de bomen het bos niet meer. Als je op specifieke zoekwoorden vindbaar bent, dan heb je vaak al een flinke voorsprong op de concurrentie. Wij hebben deze test ook gedaan en hebben de volgende top 5 voor jullie samengesteld. Dit is gebaseerd op wintersport gerelateerde zoekwoorden in zoekmachine Google.

 

Wintersport reisorganisatie TUI Nederland

Eén van de grootste reisorganisaties in Nederland is TUI Nederland. Veel wintersporters kennen deze reisorganisaties nog als Arke, maar sinds oktober 2015 is de naam definitief veranderd naar TUI Nederland. Bijna in alle wintersportdorpen heeft TUI wintersportaccommodaties en hebben hierdoor een groot aandeel van de markt in handen.
Bekijk hier het aanbod TUI wintersport van TUI Nederland!

 

Wintersport reisorganisatie Thomas Cook

Ook Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties in Nederland. Thomas Cook en TUI Nederland zijn de grootste concurrenten van elkaar en hebben ongeveer hetzelfde marktaandeel. Voor wintersportvakanties heeft Thomas Cook een aanbod aan accommodaties. Veel Nederlanders gaan jaarlijks via Thomas Cook op wintersportvakantie.
Bekijk hier het aanbod van Thomas Cook!

 

Wintersport reisorganisatie Summit Travel

Summit Travel verzorgt meerdaagse wintersportvakanties waarbij zij zich voornamelijk focussen op kleine en grote groepen. Dit is een andere benadering richting de wintersportbranche waardoor zij zich onderscheiden van de concurrentie.
Bekijk hier het aanbod van Summit Travel!

 

Wintersport reisorganisatie Wintertrex

Wintertrex is een wintersportreisorganisatie dat is opgericht in Duitsland. Door hun directe verkoop van wintersportvakanties kunnen zij zich makkelijk onderscheiden van de concurrentie. De internationale focus heeft er voor gezorgd dat de reisorganisatie nu actief is in 15 verschillende landen.
Bekijk hier het aanbod van Wintertrex!

 

Wintersport reisorganisatie Bizztravel

Wintersport reisorganisatie Bizztravel is begin dit jaar overgenomen door de Sundio Group. In de wintersportbranche heeft het bedrijf een hoop aanbod en staan bekend om hun goede aanbiedingen.
Bekijk hier het aanbodvan Bizztravel!

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in