Beste skihal 2018

Het is weer zover, het skiseizoen komt eraan! Dat betekent dat er ook weer gestemd kan worden op de beste skihal 2018. Vorig jaar werden er heel wat stemmen uitgebracht, maar eerlijk is eerlijk: er kon er maar 1 winnen. Maar wie was nu eigenlijk die winnaar van vorig jaar en wie krijgt de titel van 2018? Stem jij ook mee?

Beste skihal 2018

Net als vorig jaar organiseert Snowplaza weer de Snowplaza Awards. Voor deze award is Snowplaza op zoek naar de beste skihal van 2018. Om tot een goede uitslag te komen wordt hiervoor de hulp van wintersporters ingeroepen. Tenslotte bereiden zij hier hun wintersport voor, zodat zij straks op de pistes vloeiend naar beneden kunnen komen. Welke skihal in Nederland, België of Duitsland is jouw favoriet?

Door te stemmen op de volgens jou beste skihal maak je bovendien ook nog eens kans op een van de 5 skipassen voor het wintersportseizoen van 2018/2019. Hoe leuk is dat! Deze skipas is maximaal 6 dagen geldig. Je kunt je stem uitbrengen tot en met 20 maart 2018. Na deze periode worden de stemmen geteld en de winnaars bekend gemaakt. Welke skihal gaat er met de award van 2018 vandoor?

Beste skihal 2017

Afgelopen jaar was SnowWorld Zoetermeer de winnaar. Dit kwam ongetwijfeld door de verlenging van piste 3. Zal de skihal ondanks dat er dit jaar geen vernieuwingen zijn gedaan nog steeds zo goed presteren?

  1. SnowWorld Zoetermeer
  2. SnowWorld Landgraaf
  3. Snowplanet Spaarnwoude

Opvallend aan de uitslag is dat er geen skihallen uit België en Duitsland naar voren komen. Zullen de skihallen in Nederland dan echt zoveel beter zijn dan in het buitenland? Of gaat men in Duitsland toch liever trainen in de echte bergen?

Stemmen

Snowplaza is niet alleen op zoek naar ‘beste skihal 2018’. Snowplaza is ook op zoek naar onder andere het ‘beste familie skigebied 2018’, ‘beste après-ski bar 2018’, ‘beste skishop 2018’, ‘beste skigebied 2018′ en nog veel meer! Breng ook je stem uit!

Snowplaza Awards 2018 van start: wat is het beste skigebied?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in