Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Accommodatietip: DAS Wildkogel aan de pistes van de Wildkogel Arena

© Wildkogel Resorts

Wintersportredacteur

In Bramberg am Wildkogel ligt het appartementencomplex DAS Wildkogel van Wildkogel Resorts. Met een ligging tussen drie verschillende skigebieden in, heeft deze accommodatie een geweldige locatie. En dat is niet het enige, tijdens je verblijf hier kun je ontspannen en genieten in luxe. Je kunt met maximaal 12 personen verblijven in DAS Wildkogel. Alle details over deze accommodatie vind je in dit artikel!

Ontspannen in DAS Wildkogel

Na een dag skiën kun je heerlijk genieten van de wellness in het resort van DAS Wildkogel. Hier kun je je laten masseren, zwemmen in het (binnen- en buiten)zwembad of plaatsnemen in een van de sauna’s. Zin in gezelligheid? Drink dan een drankje in de après-ski bar van het complex. Zo lig je aan het eind van de avond zo in je bed.

Overnachtingsmogelijkheden en extra’s van DAS Wildkogel

In DAS Wildkogel heb je vele mogelijkheden voor overnachtingen. Je kunt hier namelijk verblijven met maximaal 12 personen. Of je nu een wintersport wilt boeken voor twee in een romantisch chalet of op zoek bent naar een accommodatie voor een grote groep; je kunt zeker een goede mogelijkheid vinden bij deze accommodatie. Alle appartementen zijn gezellig en in de alpine stijl ingericht. Heel toepasselijk in dit traditionele dorp!

Als je hebt geboekt kun je ook nog een aantal extra’s verwachten! Zo heeft dit resort bijvoorbeeld een broodjesservice, krijg je een welkomstpakket bij aankomst en kun je altijd terecht bij de receptie voor eventuele tips of vragen.

Een wintersport in Bramberg am Wildkogel

Maar waar de zoektocht naar een goede accommodatie voornamelijk om draait is natuurlijk het skigebied. De vraag is altijd: kun je goed wintersporten in deze regio? Op deze vraag kan in het geval van DAS Wildkogel volmondig ‘ja’ gezegd worden. De accommodatie ligt aan de dalafdaling richting Bramberg van het skigebied Wildkogel Arena. Hier kun je skiën op ruim 75 km aan pistes. Maar dat is nog niet alles, op een afstand van 20 minuten ben je ook in de skigebieden Zillertal Arena en KitzSki. Daarmee voeg je nog een 150 km (Zillertal Arena) en 233 km (KitzSki) aan pistes toe. Denk je dat dat genoeg zal zijn?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wildkogel Resorts.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in