Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Profsporters doen Diepsneeuwduik Challenge

Wintersportredacteur

Op 3 januari riepen wij de Diepsneeuwduik Challenge in het leven. Het idee was heel eenvoudig: trek je kleding uit en spring in je ondergoed of zwemkleding in de sneeuw. Vervolgens nomineer je iemand. Vele wintersporters gingen de challenge aan en ook profsporters zijn nu aan de beurt geweest. 

IJskoude battle

De opdracht is even simpel als koud. Duik in je onderbroek of zwembroek zo diep mogelijk de sneeuw in en leg dit tafereel vast op beeld om te laten zien dat jij tot die diehard groep wintersporters behoort. Upload de video op social media (Facebook, YouTube of Instagram) met de hashtag #diepsneeuwduikchallenge en daag vervolgens vrienden uit waarvan jij denkt dat ze ook niet mogen ontbreken in dat rijtje. THE BATTLE IS ON!

 

Afgetrapt

Ik was degene die de challenge mocht aftrappen en vele durfals volgden. Van de eerste paar maakten we een compilatie en daarna ging het echt los. Mensen sprongen zelfs van twee hoog naar beneden. Dat laatste raden we uiteraard niet aan.

Cheryl Maas

Ook topsportster Cheryl Maas trok de stoute schoenen aan. Of uit beter gezegd. Lekker hoor!

Andri Ragettli

Wereldkampioen Andri Ragettli was ook niet bang voor een beetje sneeuw. En zoals we Andri kennen deed hij dat niet normaal.

 

View this post on Instagram

 

My kind of DIVING in switzerland right now!?❄️??? #WaitForIt #Winter #Diving #TagAFriend ? @gianragettli

A post shared by Andri Ragettli (@andriragettli) on

Wie volgt? #diepsneeuwduikchallenge

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in