De powdertaxi brengt je naar plekken met ideale sneeuwcondities!

Droom jij ervan om een keer te gaan freeride skiën, maar weet je niet zo goed waar en heb je geen vervoer? Dan mag je nu je handjes dicht knijpen, want het Oostenrijks bedrijf genaamd Powdertaxi biedt sinds kort weekenden aan waarin je kunt freeride skiën zonder van te voren te weten waar je precies heen gaat. Een weekend dat garant staat voor perfecte sneeuwcondities en veel adrenaline!

Hoe werkt dit precies? Je wordt met een Mercedes bus opgehaald in Wenen, München of Graz en vanuit daar wordt je naar een bestemming gebracht waar de sneeuwcondities perfect zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het hotel, want de organisatie kiest bestemmingen uit met 4-sterren hotels. Om je zo veilig mogelijk de berg op te laten gaan zijn er ook gidsen aanwezig. De organisatie van Powdertaxi geeft je een tweedaagse skipas, goodiebag en uiteraard de juiste materialen om een weekend lang te kunnen vlammen buiten de geprepareerde pistes.

Op welke berg binnen de provincie Salzburgerland je gaat freeriden hangt af van de sneeuwcondities. De organisatie geeft dan ook niet aan waar je precies gaat skiën. Dus ben je een gevorderde skiër en wil je een onvergetelijk avontuur aan gaan? Voor gemiddeld €525 p.p. ben je erbij.Voor verdere informatie kun je altijd even de website bekijken.

Wij Nederlanders gaan iedere winter traditioneel een weekje op wintersport. Waarom hakken wij deze niet in stukken en gaan drie weekenden freeriden? I’m in!

Wist je dat in Noorwegen de off-piste taxi voor je klaar staat als je in ‘niemandsland’ geëindigd bent? Lees het indrukwekkende artikel over Noorwegen hier

Deel dit artikel:
Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in

Waar ben je naar op zoek?