Foto van: Marcel De Bruijn

Update uit Winterberg: zo is het momenteel op de pistes

De afgelopen dagen was het genieten op de pistes in Winterberg in het Sauerland! We hebben een paar plaatjes uit het skigebied ontvangen en delen een update met je uit dit geliefde wintersportgebied. Ondanks de milde temperaturen liggen de pistes er prima bij. Dit komt voornamelijk door de goede voorbereiding van het sneeuwdek en de kunstsneeuw installaties in Winterberg.

Update uit Winterberg

Hoe het nu op de pistes in Winterberg is? Dat kan Marcel De Bruijn van Winterbergbus.nl ons vertellen! Hij was de afgelopen dagen in het skigebied en deelt via een live-update de laatste stand van zaken. Hij vertelt dat er op dit moment zo’n 50 tot 70 centimeter sneeuw op de hoofdpistes in het grootste skigebied van het Sauerland ligt. Het voelt momenteel een beetje als voorjaar, maar de grote pistes houden prima stand ondanks de warme temperaturen. Er draaien doorgaans 19 liften, alleen de oudere liften en verbindingsliften waren gesloten de afgelopen dagen.

Zo is het nu in Winterberg

Volgens Marcel heeft Winterberg de kleine winterdip met lenteachtige omstandigheden prima overleeft dankzij het wekenlang opspuiten en onderhouden van de pistes. De komende dagen daalt de temperatuur weer iets. Dan komen de temperaturen in de nacht weer onder het vriespunt uit! Kijk je mee naar de heerlijke plaatjes van de afgelopen dagen?

Last minute acco’s in Winterberg ›››

Plan jij de komende tijd ook een weekendje Winterberg?

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

[spotler formid="11091"]

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

[spotler formid="11141"]