© Stefan Van de Werken

Bouw-update: vernieuwing Limberg 4er in Saalbach gaat hard

In maart heeft de oude Limberg 4er in Saalbach zijn laatste rondjes gedraaid en inmiddels is er in het Skicircus veel veranderd. De oude lift is compleet afgebroken en het opbouwen van de nieuwe lift is in volle gang. Er staat alweer een groot gedeelte van het liftgebouw op de berg. Kijk snel verder voor meer beelden van bouwplaats in Saalbach op dit moment!

Bouw nieuwe Limberg 8er lift in Saalbach

In de toekomst kun je met de nieuwe Limberg 8er in Saalbach met in totaal acht personen per stoeltje de berg omhoog. Ook wordt de lift een stuk moderner en comfortabeler dan de oude 4-persoons stoeltjeslift. Dat kan natuurlijk al snel in vergelijking tot de lift uit 1995, die soms tergend langzaam ging en waar je bijna altijd in de wind zat. In de zon kon je wel altijd heerlijk genieten in de lift. Na enkele jaren van uitstel lijkt het erop dat de lift vanaf de winter 2023/2024 gebruikt kan worden door wintersporters.

››› Alle feiten en cijfers over de nieuwe lift

Zo is het nu in Saalbach

Inmiddels is het hartje zomer in het skigebied en zijn de bezoekers er voornamelijk om te wandelen of te mountainbiken. Skiinformatie-volger Stefan Van de Werken kwam langs de bouwplaats en heeft deze beelden doorgestuurd! Wat gaat het al hard met de bouw van de nieuwe lift. Maak jij komende winter een ritje met de nieuwe Limberg 8er?

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

 *
 *

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in