Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

ENQUÊTE: wintersport 2021/2022

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Skiinformatie.nl onderzoekt wat er speelt onder de wintersporters in Nederland. Wil jij ons hierbij helpen en heb je 5 minuten tijd om even onze online vragenlijst in te vullen? Dat zou heel fijn zijn! Wij zijn benieuwd of jij al net zo staat te poppelen als wij om weer op wintersport te gaan. Heb jij al geboekt of wacht je nog even af? En verwacht je dat de wintersport er dit jaar weer een beetje ‘normaal’ uit zal zien of denk je dat er nog veel regels zullen zijn?

We zijn benieuwd naar jouw mening! Doe je mee?

Wintersport onderzoek 2021/22

Net als vorig jaar zijn we ook dit seizoen weer benieuwd naar jouw plannen voor komende winter. Had jij vorig jaar al een vakantie geboekt en heb je deze doorgeschoven naar dit jaar of kies je er juist voor om last-minute te boeken, omdat het allemaal toch nog een beetje spannend is omtrent corona en wat wel en niet kan tijdens een skivakantie? Denk je dat we ook weer ‘gewoon’ gaan après-skiën na een dag op de piste of doe je het liever nog even wat rustig aan? We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën over de skivakantie van dit seizoen.

Weten wat er speelt onder de Nederlandse wintersporter

Wij brengen je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws op wintersportgebied, maar onderzoeken ook graag zelf wat er speelt onder de Nederlandse wintersportliefhebbers. Wanneer er voldoende respondenten zijn, delen we de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek uiteraard ook weer met jou via een artikel op onze website. Doe je mee? Alvast super bedankt voor je tijd en moeite!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in