Ryce Travel donatie

© Ryce Travel

Donaties aan wintersport reisorganisatie groot succes

Er is de afgelopen maanden flink verbouwd en opgeruimd. Gelukkig krijgen veel spullen een tweede bestemming. Ontzettend veel mensen zijn ingegaan op de actie van het hulptransport naar Centraal Azië van reisorganisatie Ryce Travel. Uiteindelijk hebben ze mede dankzij jullie ruim 10 ton aan materiaal opgehaald.

Nu komt alleen de tweede uitdaging om de hoek kijken: al dat materiaal moet ook die kant op. Omdat het zo veel is, is er meer geld nodig voor het transport. Kun jij misschien iets missen voor dit mooie initiatief?

Wintersport en ontwikkelingswerk

Stichting Ryce Travel probeert al jaren de (wintersport)faciliteiten op te schroeven in onderontwikkelde landen langs de zijderoute. In onder andere Kirgizië hebben zij geholpen bij het opzetten van wintersportfaciliteiten. Op die manier kunnen locals tijdens de koude maanden ook inkomsten verwerven. Geweldige initiatieven waar ook jij van kunt profiteren. Inmiddels organiseren ze ook reizen naar deze bestemmingen. Eerst alleen naar Kirgizië, maar nu ook naar Kazachstan, Georgië, Servië, Noord-Macedonië, Kosovo, Montenegro, Albanië, Turkije en Libanon.

Groot succes

Omdat de coronacrisis ook flink heeft toegeslagen in Centraal-Azië, besloot Ryce Travel een hulptransport op te zetten met spullen die wij weggooien en die zij daar erg goed kunnen gebruiken. De actie was een groot succes. Er is de afgelopen weken ruim 10 ton aan materiaal opgehaald. Alles is op 22 pallets gezet. De organisatie had gehoopt op enkele pallets, maar het zijn er dus veel meer geworden. Geweldig! Naast particulieren hebben ook enkele ondernemers gedoneerd. Zo gaan er pannenkoekenpannen, wafelijzers, keukenapparatuur en een ijsmachine naar Kirgizië. Eén van de inwoners gaat daar nu een ijswinkel met wafels en pannenkoeken openen.

Hulp nodig

Het is geweldig dat er zo veel spullen zijn opgehaald. Nu moet alles alleen die kant nog op. Inmiddels is het eerste deel van het transport naar Litouwen gedekt met een crowdfunding actie. Voor het tweede deel naar Kirgizië is alleen nog geld nodig. Daarom vraagt het bedrijf nogmaals om jullie hulp. Inmiddels is er al € 1940,- opgehaald van de benodigde € 4000,-. Kun jij iets missen voor deze mooie actie? Doneren kan via onderstaande button.

Deel dit artikel:
Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in

Waar ben je naar op zoek?