Nieuwsalert per mail ontvangen

© Bergsport 360

3 dagen lang lekker eten tijdens Ski Food Festival in Hochfügen

Wintersportredacteur

De winteropening van skigebieden is altijd weer een groot feest. Niet alleen worden de eerste bochten achtergelaten in de vers geprepareerde pistes. Het is ook tijd voor leuke evenementen. In Hochzillertal-Hochfügen wordt het wintersportseizoen ingeluid met het Ski Food Festival. Houd je van lekker eten, skiën, muziek en gezelligheid, dan wil je hier bij zijn. Drie dagen lang genieten van heerlijke specialiteiten uit verschillende wintersportlanden, ben jij er ook bij?

Internationale specialiteiten in Hochzillertal

De start van het winterseizoen moet natuurlijk gevierd worden. De tweede editie van het Ski Food Festival wordt georganiseerd van 15 tot 16 december 2018. Je kent waarschijnlijk het street food wel. Nu kun je je smaakpapillen ook hoog in de besneeuwde bergen laten verwennen met lokale en internationale specialiteiten. Geniet van producten uit maar liefst 14 landen en laat je verrassen door de vele smaakexplosies. De gerechten zijn geïnspireerd op de kookkunsten van internationale sterrenkoks. Prikkel je zintuigen nog meer met muziek en een flinke dosis aan wintersport.

Een weekend skiën en proeven

Als bourgondische wintersportfanaat kom je terecht in een paradijs. Laat je wintersportvakantie niet alleen in het teken staan van skiën, maar ook proeven. Waardeer de pistes net zo veel als de keukens van verschillende berghutten en restaurants. Sneeuw, wijn, eten en gezelligheid: een betere combinatie vind je niet. Kom in contact met onder andere de Nederlandse, Franse, Israëlische, Spaanse, Italiaanse, Noorse, Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse keuken. Kom langs rustieke, stijlvolle, moderne of traditionele berghutten.

Benieuwd naar het programma? Op zaterdag 15 december kun je van 09.00 uur tot 11.00 uur genieten van kleine hapjes bij de liften. Vanaf 11.00 uur is het tijd voor de verschillende menu’s in de berghutten. ’s Avonds van 18.00 uur tot 21.00 is er een Gourmet-nacht in het kasteel van Fügen. Lees hier meer.

Speciale aanbieding

Je kunt profiteren van een speciale aanbieding voor het evenement. Boek het Ski Food Exclusive-pakket vanaf 205 euro per persoon. Dit kan online via www.hochzillertal.com. Het pakket bestaat uit:

  • Een driedaagse superskipas
  • Twee overnachtingen in een traditionele Bed & Breakfast in het Zillertal
  • Twee uur lang testen van nieuwe ski-modellen
  • Een voucher voor de zonnebank

Wil je liever een dagkaart voor het Ski Food Festival? Deze zijn verkrijgbaar bij de loketten van Ski Hochzillertal-Kaltenbach en aan de Spieljochbahn.

Ski’s testen

De winteropening van Hochzillertal-Hochfügen staat ook in het teken van gratis ski’s testen. Probeer welke ski’s bij jou passen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in