Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

14 aantrekkelijke opties voor een wintersport in Ski amadé

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is dé tijd om te onderzoeken waar je heen wilt gaan op wintersport dit seizoen! De eerste bergtoppen zijn wit, de temperatuur daalt en de zin om te gaan skiën groeit langzaam. Hoe lekker zou het zijn als je je wintersport gewoon al geregeld hebt voor aankomende winter? Dan hoef je je nergens meer druk om te maken en kun je nu al beginnen met de voorpret! Wil je aankomend jaar op wintersport in Ski amadé, kijk dan vooral verder!

Wintersport in Ski amadé

Een wintersport in Ski amadé is een echte aanrader! 5 gebieden, 760 km aan pistes, 260 skihutten, 270 skiliften, veel uitdagingen en een uitgestrekt wintersportgebied van Salzburg tot Steiermark. Of je nu een kleiner skigebied prettiger vind of dat je graag een uitdaging wilt en veel pistekilometers. Binnen Ski amadé vind je sowieso een skigebied dat bij je past! Ski amadé bestaat uit: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Hochkönig, Gastein en het Großarltal.

Aanbiedingen in Schladming-Dachstein

Schladming-Dachstein heeft een pisteaanbod van ruim 200 km aan pistes. Het wintersportgebied ligt verspreid over meerdere bergen en binnen deze regio kun je alle kanten op. Aan verblijfsmogelijkheden heb je Schaldming-Dachstein veel keuze! De onderstaande twee opties zijn van Snowtrex, waarbij de prijs inclusief de skipas is.

Andere wensen, maar je wilt wel wintersporten in Schaldming-Dachstein? Bekijk dan deals bij de onderstaande aanbieder!

Een verblijf in de Salzburger Sportwelt

Liever wintersporten in de Salzburger Sportwelt? Onderdeel van dit skigebied is onder andere het dorp Flachau, een bekende wintersportbestemming bij de Nederlanders! In de Salzburger Sportwelt vind je ruim 200 km aan pistes en bijna 100 liften. Genoeg te doen dus! Wil je hierheen op wintersport? Bekijk de onderstaande opties dan eens van Chalet.nl!

Nog niet helemaal gevonden wat je wilde in de Salzburger Sportwelt? Ga dan door met zoeken bij een andere aanbieder!

Accommodaties in Gastein

Gastein is een andere optie binnen Ski amadé. Ook in Gastein zijn er bijna 200 km aan pistes te vinden. Naast het wintersporten staat dit skigebied bekend om de wellness. Er is veel keuze! Bij de accommodaties van TUI boek je een verblijf met halfpension én een skipas.

Nog niet wat je zoekt? Kijk dan verder voor accommodaties in Gastein bij andere aanbieders!

Aanbiedingen Hochkönig in Ski amadé

De Hochkönig is een van de bekendste bergen van de Alpen en aankomende winter kun jij er vanaf skiën! De bekende dorpen: Maria Alm, Dienten en Mühlbach zijn allemaal te bereiken als je gaat wintersporten in skigebied Hochkönig. In de dorpen is er geen gebrek aan accommodaties! Bij Summit Travel is er genoeg keuze, bekijk de onderstaande eens!

Nog niet het perfecte verblijf voor jouw wintersport gevonden? Kijk dan verder bij andere aanbieders!

Wintersporten in het Großarltal

Een gemoedelijk en redelijk rustig skigebied binnen Ski amadé is het Großarltal. Het is ook het kleinste skigebied binnen het cluster, met 70 km aan pistes. In het Großarltal kun je trouwens ook heel goed toerskiën! Wil je de uitdaging aangaan? Boek dan een verblijf in dit skigebied. Kijk bijvoorbeeld eens bij Chalet.nl voor een eigen huisjes in het Großarltal!

Wil je meer opties vergelijken in het Großarltal? Kijk dan ook bij andere aanbieders voor aanbiedingen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in