Seizoen 2

Ben jij dol op het kijken naar een wintersportprogramma? Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf het winterseizoen van 2018-2019 komt er weer een nieuw seizoen van de serie 24 UUR IN. Hierbij bezoekt het programma weer nieuwe skigebieden. Het team is onderweg en geeft de voor- en nadelen van het skigebied op humoristische en informatieve wijze.

Vervolg op seizoen 1

Vorige winter is het programma 24 UUR IN begonnen en werden 10 skigebieden in 10 verschillende afleveringen uitgelicht. Naar aanleiding van het grote succes kun je nu alvast uitkijken naar een tweede seizoen. Welke skigebieden zal 24 UUR IN de winter van 2018-2019 bezoeken? Ontdek de lokale gewoontes, bijzondere eigenschappen en leuke activiteiten. Kom in contact met de traditionele keuken en laat je leiden door het skigebied. Dit is dé online webserie voor wintersportliefhebbers!

Afleveringen van seizoen 1

Benieuwd naar de afleveringen van vorig winterseizoen? Bekijk ze hieronder. Ook kun je meer video’s vinden op de website van 24 UUR IN en het YouTube-kanaal.

Afleveringen van seizoen 2

Ook de afleveringen van het nieuwe seizoen kun je natuurlijk terugkijken. Hieronder vind je alle nieuwe afleveringen zodra ze online zijn.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in