Nieuwsalert per mail ontvangen

Zwitserse skischolen geven garantie dat je na 3 dagen kunt skiën

Foto: Facebook Snowsports.ch

Zwitserse skischolen geven aan hun klanten de garantie dat zij binnen drie dagen kunnen skiën. Is dit niet gelukt, dan bieden zij kosteloos herhalingslessen aan, waardoor je alsnog na je eerste skivakantie van de piste af kunt komen. Een gewaagde actie, waarmee zij hopen meer volwassen skiërs op de piste te krijgen. Dit nieuws verscheen op de Zwitserse website Snowsports.ch.

Volgens de directeur van Swiss Snowsports, Riet R. Campell, moet iedereen na drie dagen makkelijk van een blauwe piste af kunnen. Goede lessen zijn de basis en die krijgen de mensen die in Zwitserland op skiles gaan. Zeker bij oudere mensen is het leren van skiën niet altijd een makkelijke opgave. Waar kinderen zonder problemen naar beneden skiën hebben oudere vaak last van angst wat de vorderingen in de weg staat. 

In totaal zijn er bij de actie 155 Zwitserse skischolen betrokken en zij nemen de actie erg serieus. Kun je na drie dagen niet van een blauwe piste, dan zijn de kosten voor de desbetreffende skischool. De skischolen zijn zeker van hun zaak, want alle skileraren die hier aangesloten zijn hebben een goed diploma en leren de mensen de juiste techniek om snel te kunnen skiën.

Heb jij nog vrienden die bang zijn op de piste? Misschien handig om eens naar een van deze Zwitserse skischolen te gaan. Kan je een hoop geld schelen en je hebt dus garantie dat je aan het einde van de lessenreeks kun skiën. Ideaal!

Wil je meer informatie als skileraar? Bezoek eens de website van Sneeuwsportleraren.nl. Lees interessante artikelen en leuke blogs, bekijk de vacatures en gebruik handige tools. Alles voor en door sneeuwsportleraren.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in