Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Zonsondergang op de berg: dit was de eerste sun.downer in Ischgl (video)

zonsondergang tijdens sun.downer in Ischgl

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Er zijn toch weinig dingen mooier dan een zonsondergang op de berg tijdens je wintersport. De witte bergen die goud kleuren door de ondergaande zon hebben nu eenmaal iets magisch en vervelen nooit. Tijdens de Spring Blanc in Ischgl wordt er een paar keer een sun.downer georganiseerd. Oftewel: een feestje op de berg met zicht op de zonsondergang. Afgelopen weekend vond de eerste plaats en ik moet zeggen, daar had ik toch best graag bij willen zijn.

Sun.downer in Ischgl

Het is op dit moment Spring Blanc in Ischgl, oftewel witte lente. Dit zijn de laatste weken van het seizoen en die staan volledig in het teken van gezelligheid, heerlijke afdalingen, muziek, culinaire hoogstandjes en leuke events. Een van die evenementen is de sun.downer. Deze vindt twee keer plaats tijdens de Spring Blanc en afgelopen zondag was de eerste keer. Bij het Pardorama bergrestaurant, naast het bergstation van de Pardatschgrat gondel, kon je genieten van een drankje en dansje onder het genot van relaxte muziek en, uiteraard, de ondergaande zon. Er was een bar en BBQ buiten waar je genoeg lekkers kon halen en voor iedereen die gewoon even van het uitzicht wilde genieten, stonden er tal van ligstoelen buiten. Benieuwd hoe de eerste sun.downer van dit seizoen was? Bekijk de video hieronder maar!

Tweede sun.downer

Goed nieuws voor iedereen die na het zien van bovenstaande video heeft besloten daar ook bij te willen zijn. Op 22 april vindt de tweede en laatste sun.downer van dit seizoen plaats in Ischgl, wederom bij restaurant Pardorama. Kosten bedragen € 15,- voor volwassenen en € 9,50 voor kinderen, inclusief toegang tot de gondel. Deze brengt je ’s avonds ook weer naar beneden.

Foto-update van de zonsondergang in Ischgl

Hoewel ik er zelf (helaas) niet bij was, was collega Miranda wel aanwezig bij de eerste sun.downer in Ischgl. Ik sprak haar na het evenement en ze zegt dat het een van de leukste dingen was die ze daar had gedaan afgelopen dagen. Ze is onderweg voor video-opnames en heeft dus een druk programma, maar hiervan had ze echt genoten. De sfeer was goed, de zonsondergang was prachtig en er werd zelfs gedanst. En ik ken Miranda een beetje, als zij gaat dansen is het écht gezellig. Tussen het dansen door maakte ze nog een paar foto’s, die we natuurlijk ook graag met jullie delen.

feesten bij de eerste sun.downer in Ischgl

ijsbar bij Pardorama
mensen bij de ijsbar in Ischgl
zonsondergang op de berg in Ischlg

zonsondergang tijdens sun.downer in Ischgl

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in