Nieuwsalert per mail ontvangen

Zo lekker was het in Sölden: 60 seconden in het skigebied

Wintersportredacteur

Voor opnames van 24 UUR IN waren wij 1,5 week geleden in het mooie Sölden. We hadden er niet het beste weer, maar alsnog hebben we een paar heerlijke bochten mogen draaien. En, ook leuk, ik mocht eventjes voor James Bond spelen. Deze video is een korte impressie van ons bezoek aan het skigebied.

24 UUR IN Sölden

Sölden is een van de bekendste skigebieden in de Alpen. Dat komt mede doordat er twee gletsjers in het skigebied te vinden zijn, zodat je er eigenlijk altijd goede sneeuw hebt. Verder is Sölden zeer bekend om het hoge entertainment gehalte. De après-ski is er top en ook op de piste is er meer dan genoeg te doen voor de wintersporter die van feesten houdt.

Wij werden uitgenodigd om een dag langs te komen in het skigebied en de entertainment in het skigebied aan den lijve te ondervinden. Zo brachten we een bezoek aan het James Bond museum, gingen we de après-ski in en maakten we ons borst nat voor een van de Electric Mountain Parties. Helaas gooide het weer roet in het eten en werd het feest op de berg afgelast, maar we hebben alsnog genoten.

 

Voorproefje

In deze video zie je een voorproefje van ons bezoek aan Sölden. Zoals je gewend bent van 24 UUR IN volgt na de teaser snel de aflevering, die ik dit keer zelf mocht presenteren. Die aflevering vind je ook deze week op ons YouTube kanaal. Abonneer je dus om op de hoogte te blijven!

Electric Mountain Festival 2019

Heb je na het zien van deze beelden stiekem nog een beetje zin gekregen om naar de sneeuw te gaan? Denk dan even na over het Electric Mountain Festival dat op 4 en 5 april in Sölden plaatsvindt. Daar komen de grootste DJ’s elk jaar naartoe. Dit jaar zijn Robin Schulz en Lost Frequencies de headliners en veel groter worden de namen natuurlijk niet op dit moment.

Meer info over EMF 2019

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in