Nieuwsalert per mail ontvangen

Zillertal is komende tijd trainingsplek voor profclubs

zillertal

Ben je een echte voetbalfan en wil je jouw helden live bezig zien? Op naar het Zillertal dan. De komende twee weken zijn daar namelijk drie profclubs aan het trainen. In het dal, dat voornamelijk bekend staat om z’n wintersportmogelijkheden, vind je de eerste teams van Werder Bremen, Young Boys Bern en Ajax. Zij bereiden zich daar voor op het komende winterseizoen door een trainingskamp met oefenwedstrijden.

Trainingskampen

Het eerste trainingskamp van de profclubs begint vandaag. Als eerste is het de buurt aan de Zwitserse Young Boys Bern. Zij zijn vanaf vandaag tot 5 juli te vinden in het dal. Vervolgens is het de beurt aan Ajax dat van 3 tot 8 juli in het dal vertoeft. Werder Bremen sluit de trainingsperiode af van 5 to 14 juli.

Gedurende de trainingskampen wordt er natuurlijk gevoetbald, maar ook is er tijd voor andere activiteiten. Zo gingen de mannen van Ajax vorig jaar canyoningen. Wat er dit jaar precies op het programma staat weten we niet. Wel zal de club net als vorig jaar overnachten in Mayrhofen in Hotel Elisabeth.

Oefenwedstrijd Ajax – Werder Bremen

Het hoogtepunt voor de voetballiefhebbers in het Zillertal ligt op 8 juli aanstaande. Dan wordt in het Hippacher Lindenstadion de oefenwedstrijd tussen Ajax en Werden Bremen gespeeld. Wil je daarbij zijn? Dat kan. Dus ben je toevallig in de buurt en wil je jouw helden zien spelen? Kom dan op 8 juli naar Schwendau. De tickets kunnen bij het Lindenstadion op de speeldag gekocht worden. Het stadion opent circa 2,5 uur voor het begin van de wedstrijd.

Plaats: Lindenstadion Hippach (Lindenstraße 36, 6283 Schwendau)
Datum: zaterdag 8 juli 2017 om 16:00
Entree: € 15,- voor volwassenen en € 8,- voor kinderen (7-15 jaar)

Wij wensen de voetballers veel plezier en succes en zeggen: ‘tot volgende week’. Wij gaan namelijk even langs bij de mannen uit Amsterdam.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in