Nieuwsalert per mail ontvangen

WOW gletsjer festival in Oostenrijkse Alpen

In Zell am See, Kaprun en op de Kitzteinhorngletsjer zal het wintersportseizoen met een muziekfestival gestart gaan worden. Het WOW Gletsjer festival zal plaatsvinden van 7 tot 9 november. Naast het muziek spectakel, dat zal gaan plaatsvinden in het centrum van Kaprun, zullen er overdag mogelijkheden zijn om materialen de testen.

De Kitzteinhorngletsjer is het eerste gletsjerskigebied van Oostenrijk en is het hoogste punt in het Salzburgerland. Het gebied is elke dag van het jaar geopend en biedt grote imposante gletsjerwanden, spectaculaire freeride routes, drie snowparken en een grote verscheidenheid aan pistes.

Voor het festival is een terrein beschikbaar gesteld in het centrum van Kaprun. Na het festival kan er verder gefeest worden in de plaatselijke clubs en kroegen van het dorp en zal het feest doorgaan tot in de late uurtjes. Overdag zullen de merken Alpina, Fischer en Atomic hun nieuwe producten presenteren die vervolgens getest kunnen worden. Vanaf 21.00 uur zullen dj’s live acts neerzetten en het publiek in feestelijke stemming brengen.

Op 8 november zullen er ook ski- en snowboard wedstrijden gehouden worden waarbij drie hindernissen overwonnen moeten worden. Kijkers kunnen hier dus genieten van een spectaculaire show met veel kijkplezier. In het funpark zullen de WOW TEAM Battles gehouden worden. Tijdens het freestyle evenementen zullen skiers en boarders hun tricks laten zien.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in