Nieuwsalert per mail ontvangen

Wolffepack maakt ideale rugtas voor in de skilift

Al je ooit een rugtas hebt gedragen tijdens het skiën weet je dat het ding nog al eens onhandig kan zijn in de skilift. Voor je veiligheid moet je de tas altijd afdoen, maar dat wil nog wel eens voor problemen zorgen. De firma Wolffepack heeft daar een oplossing voor en die wordt goed ontvangen door de kenners. 

De Wolffepack rugtassen kunnen zowel voor als achterop gedragen worden en het unieke is dat je daarvoor de schouderbanden niet hoeft af te doen. Als je iets uit je rugtas nodig hebt of als je even geen plek hebt voor de rugtas op je rug – zoals in de skilift – klik je de tas los en slinger je de tas naar voren. Het is een super simpel concept met een doordachte uitvoering.

rugtas

Het ontwerp van het systeem is al bekroond met meerdere prijzen, waaronder de ISPO award. Daarnaast zijn ook meerdere grote media lovend over het design, dus we zouden de rugtassen zomaar veel in het straatbeeld kunnen zien verschijnen. Niet alleen in de skilift is de tas handig, maar ook in het dagelijks gebruik in de stad.

 

Voorlopig zijn er twee verschillende rugtassen verkrijgbaar, een van 18 en een van 22 liter. Voor $99 zijn ze van jou, niet extreem duur. Wil je weten hoe het systeem werkt? Bekijk dan eens de ietwat suffe film van de fabrikant.

Ook op de piste is de rugzak getest en het systeem schijnt ook prima te werken met lage temperaturen en sneeuwval. Het filmpje ervan is overigens nog suffer dan die hierboven.

Meer info over de rugtas vind je op de website van Wolffepack.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in