Nieuwsalert per mail ontvangen

Wintersportweerman.nl en Skiinformatie.nl slaan handen ineen

Wellicht heb je het wel gezien. Het blauwe logo onderaan de homepage en linksbovenaan de berichtenpagina’s: het logo van Wintersportweerman.nl. Of misschien ben je ons Skiinformatie.nl logo al tegengekomen op Wintersportweerman.nl? De reden hiervoor is – niet alleen – dat we elkaars logo zo mooi vinden, maar omdat we jullie zo volledig mogelijk willen voorzien van informatie. Wij vinden namelijk dat net zoals op de tv en op de radio het nieuws en het weer onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  

Wij schreven al regelmatig weerberichten, maar in de toekomst linken we vaker door naar Wintersportweerman.nl, omdat daar de echte pro’s zitten. Op de berichtenpagina vind je ook al een RSS-feed naar de weerwebsite, om altijd op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen van het weer. Andersom gebeurt hetzelfde en linkt Wintersportweerman.nl naar ons om de bezoekers daar op de hoogte te houden van het laatste wintersport nieuws.

Even voorstellen
Voordat je naar Wintersportweerman.nl surft voor de laatste weerberichten is het interessant om iets over de achtergrond van de website te weten te komen. Eigenaar Hajo Smit is in 1991 afgestudeerd als meteoroloog en klimaatdeskundige aan de Universiteit van Wageningen.  Voor veel meteorologen is werken bij het KNMI de meest voor de hand liggende keuze en even leek Hajo ook dat pad te bewandelen. Maar na drie dagen werkzaam te zijn geweest bij het KNMI, kon hij de drang naar de sneeuw niet meer weerhouden. Wonen en werken in Oostenrijk is altijd een grote droom voor hem geweest, die hij vanaf dat moment uit heeft laten komen.

Na diverse samenwerkingen met wintersport gerelateerde websites besloot Hajo om Wintersportweerman.nl op te starten. Een website die door de jaren heen een begrip is geworden in de wintersportindustrie. Met zijn team plaatst Hajo dagelijks 3 á 4 artikelen waarbij de focus ligt op het weer in de skigebieden. Wat hen betreft is het het hele jaar door winter: let it snow!

We hopen jullie gebruikservaring door deze samenwerking te verbeteren zodat jullie nog beter geinformeerd richting de sneeuw vertrekken. Ken je de website van Hajo nog niet? Neem dan zeker eens een kijkje. Ben je al een vaste bezoeker? Dan is het switchen tussen de twee websites alleen nog maar makkelijker geworden.

Wintersportweerman

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in