Nieuwsalert per mail ontvangen

Wintersporten en indoor skydiven doe je allebei in dit skigebied

Van skiën krijg je eigenlijk nooit genoeg, maar het is natuurlijk leuk om een combinatie te maken tussen verschillende sporten. Wat dacht je van de ene dag heerlijk skiën door vers poedersneeuw en de andere dag skydiven in een windtunnel?

In Noorwegen lijkt het einde van het wintersportseizoen nog lang niet in zicht te zijn. Hoewel het gebied Voss veel lager ligt dan de meeste skigebieden in de Alpen, zijn de sneeuwcondities hier nog steeds om van te dromen. In Noorwegen kun je niet alleen uitdaging vinden in de spectaculaire natuur. Ook zijn ze goed in het creëren van sensationele activiteiten.

Skiën over poedersneeuw en door bossen

In Noorwegen beleef je een wintersportvakantie heel anders. Hier daal je geen geprepareerde, lange pistes af, maar laat je een eerste spoor van bochten achter en ski je tussen de bomen door. Voss Resort is een poederparadijs en staat bekend om haar eindeloze off-piste mogelijkheden. De vers gevallen sneeuw onder je latten voelen en de adrenaline door je lijf laten gieren terwijl je omringd wordt door een prachtige natuur is iets dat je alleen in Noorwegen kan meemaken.

Indoor Skydiven voor als je even genoeg hebt van de sneeuw

Wie even genoeg heeft van de sneeuw, maar niet van spanning, sport en uitdagende ervaringen, kan het beste naar Voss Vind. Dit is de eerste windtunnel van Scandinavië. In de wintermaanden is echt skydiven geen mogelijkheid, maar dit is zeker een goede vervanging. Zo te zien zal menig vakantieganger hier zeker vermaak in vinden.

Benieuwd naar wat je nog meer kunt doen in Voss Resort? Lees ook: Skiën in Voss Resort is echt een must

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in