Tips

Ben je op zoek naar tips voor je volgende wintersport? Op deze pagina ben je daarvoor aan het juiste adres. Hier lichten we bepaalde bestemmingen aan je uit en vind je meer informatie over een specifiek onderwerp. Klik op de links om naar de desbetreffende pagina’s te gaan.

Kinderen op skiles boeken bij CheckYeti
Online skiles boeken bij CheckYeti

Beginner, gevorderde, volwassene of kind: als je skiles nodig hebt, is het slim om alles vooraf te regelen. Bij CheckYeti ben je aan het juiste adres voor het boeken van skilessen. Het online platform biedt skilessen in meer dan 500 skigebieden en je kunt er ook terecht voor skiles in het Nederlands.

Stoeltjeslift met skiers
Wintersport in SkiWelt Wilde Kaiser – Brixental

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental behoort met 288 km aan pistes tot een van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Je vindt hier pistes voor alle leeftijden en niveaus, veel knusse berghutten en heel veel leuke activiteiten. Op zoek naar de beste aanbiedingen voor je wintersport?

© SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental by Christian Kapfinger

Bus op wintersport
Met de bus op wintersport

Reizen met de bus is een stuk milieuvriendelijker en daarnaast profiteer je vaak van een of twee extra skidagen, omdat de bussen ’s nachts rijden. Van plan om met de bus op wintersport te gaan en op zoek naar meer informatie, voor- en nadelen en een aantal handige tips?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in