Wintersport met vrienden boeken

Wil jij graag een wintersport met vrienden boeken, maar weet je niet waar je heen moet? Je kunt er voor kiezen om zelf op zoek te gaan naar een wintersportgebied met accommodatie, of je maakt de zoektocht een stuk makkelijker en laat ons een reisorganisatie uitzoeken die binnen een week met een op maat gemaakt voorstel komt. Ga je met een kleine groep vrienden op wintersportvakantie of heeft de groep een grootte van meer dan 100 personen? Geen probleem, wij helpen je graag!

Het is lastig om met een grote groep een geschikte accommodatie te vinden. Veel skigebieden zitten in het hoofdseizoen, waardoor je bijna geen kans ziet om in deze periodes met je vrienden op wintersport te gaan. De reisbureaus waar wij mee samenwerken hebben goede contacten in het buitenland en maken de kans op een geschikte accommodatie groter.

Op wintersport met vrienden

Op wintersport met vrienden is de laatste jaren steeds populairder geworden. Meer dan een miljoen Nederlanders reizen jaarlijks af naar de besneeuwde bergen en prachtige skigebieden. Dat is niet zonder reden, want een wintersportvakantie is een van de mooiste manieren om je vakantie door te brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden om met een grote groep richting de sneeuw te vertrekken. Zo rijden er veel bussen richting de sneeuw, kan er voor de auto gekozen worden of kan er een deal gesloten worden met een vliegtuigmaatschappij waarbij je groepsvoordeel kunt krijgen.

Wintersport met vrienden boeken?

Wil jij op wintersport met vrienden? Vul hieronder je gegevens in en de door ons geselecteerde groepsreis aanbieder neemt geheel vrijblijvend contact met je op. Vul alle velden zo uitgebreid mogelijk in zodat wij genoeg informatie hebben om de geschikte partner bij jullie wensen en eisen te vinden. Succes!

  Jouw naam *

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Plaats vestiging bedrijf (optioneel)

  Telefoonnummer *

  Jouw e-mail *

  Aanleiding van de wintersportreis

  Aantal personen groepsreis *

  Gewenste periode(s)

  Aantal overnachtingen

  Aantal skidagen

  Gewenst vervoersmiddel

  AutoTreinBusVliegtuig

  Gewenste accommodatie

  AppartementChaletHotelPension

  Voorkeur wintersportland

  ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

  Gewenste grootte van het skigebied

  Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

  Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen

  Nieuwsalerts ontvangen?

  Schrijf je in