Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport in Italië? Deze deals wil je niet missen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Een wintersportvakantie in Italië staat garant voor pizza, pasta, wijn, Aperol spritz, gezelligheid en prachtige pistes. Als je graag de Italiaanse skigebieden wilt verkennen in het aankomende skiseizoen maar nog niet hebt geboekt, dan is dit je kans. In dit artikel vind je diverse aantrekkelijke aanbiedingen voor een wintersportvakantie in Italië tijdens het skiseizoen 2023/2024.

Wintersport in Italië

Italië biedt voor elke wintersporter een geschikt skigebied, of je nu de voorkeur geeft aan grote resorts met meer dan 200 km aan pistes of juist kleinschalige en knusse gebieden. De Italiaanse bergwereld heeft een uniek karakter, en de Dolomieten staan niet voor niets sinds 2009 op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Je kunt prachtige skitochten maken, zoals de beroemde Sella Ronda in Val Gardena, en telkens weer genieten van adembenemende uitzichten. Na het skiën is het tijd voor een feestje in Italië. Hoewel het einde van de skidag anders gevierd wordt dan in Oostenrijk, is de gezelligheid minstens zo groot. Veel dorpen hebben sfeervolle après-ski-bars of wijnbars waar je kunt ontspannen en genieten.

Wintersport in Italië: 5 fijne skigebieden op een rijtje

Aanbiedingen voor een wintersport in Italië

Wil jij graag op wintersport naar Italië, maar heb je nog niet geboekt? Hieronder hebben we een aantal fijne deals voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie!

TIP: Dutchweek Italia in Sauze d’Oulx (Via Lattea)

Niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd, er is nog veel meer leuks beschikbaar! Check hier nog meer aanbiedingen:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in